Mehtapdemir3510 Doğum yapalı hemen hemen 4 ay oldu sezaryen doğum yaptı ve kırkıma yakın kanamam çok geldi ama 3 aya yakın halen adet olmadım benim gibi olan varmı
Bursa1628 Mehtapdemir3510 3.ayda olmuştum ben sezaryen doğum yaptım bende ama emziriyorum ona rağmen erken oldum bazıları daha geç oluyor hormonal yapıya bağlı
nisaninannesii Mehtapdemir3510 bende dogum yapalı 2 bucuk ay oldu sezeryan ile yaptım çok fazla kalamam olmadi ama 40 günü geçti lekelenmem 1 bucuk aylıkken çok az oldum cumartesi de tamamen adetim geldi bende bu kadar erken beklemiyorum değişiyor demekti.
kitapkurdubebeninanasi Mehtapdemir3510 ilk 40 gün hep adet gördüm sonra aylarca görmedim 8. Aya birkaç gün kala gördüm😊 genelde bu durum genetik oluyormus benim annem 1 sene görmezmis ablam da 6 ay
tatlipatatesmom Cagla1805 bende uc ay oldu hicbisey yok ne zaman olucaz ya sis gibi hissediyorum kendimi zaten kilolarim duruyor👀👀
Mehtapdemir3510 nisaninannesii darısı başıma diyelim zaten doğum kiloları duruyor bi 13 kilo kadar bide hastalanmamak offf
tatlipatatesmom Mehtapdemir3510 evet aslında adet gormeneye alıştık da😂 olursam kilo vereceğime inanıyorum 🤪
nisaninannesii Mehtapdemir3510 ah hiç deme onlar hepimizin belası gerçi bir kısım zayıflıyor ama bende de kaldı şimdi geldi ver🤦♀️
Kizceler Mehtapdemir3510 kizim bir ay sonra bir yasina girecek bende tam tersi sürekli oluyorum ama hiç kilomda gitmiyor gobegimde en fazla bir hafta duruyor tekrar oluyorum
Mehtapdemir3510 nisaninannesii zayıflayamayanlardanım bende hiç hamile kalmadan 55-56 şuan 68-69 ohhhhh