Oykuaygun Hamzannesi sleepy bebeğimde pişik yaptı. Bende bez değiştiricem. Ya baby turco ya yada Evy baby denicem
Deletedmom5284 Ben minies kullanıyorum kızım özel bi bebek cildi normalden daha hassas prima molfix sleepy neler denedim en sonunda yıkanabilir bez alacakken bunu buldum ve çok memnunum
zeyzey77 Merve-miray Bir şey sorucam kızımda evybaby kullanırken bantlar çok çabuk kopuyordu. Öyle bir sorun var mı hala ? Bir ara alacaktım bantlar kopuyordu eskiden diye vazgeçtim
Mlh Oykuaygun baby turco doğadan serisini denemenizi tavsiye ederim biz hiç sorun yaşamadık hiç pişik olmadık çok memnunum bezden
zeyzey77 Oykuaygun baby turco kullanıyorum son zamanlar aldığım bezler yanık naylon gibi kokuyor çişini yapınca daha da pis kokuyor. Acaba ıdrari mi kokuyor diye başka bez aldım onda koku yok
zeyzey77 Hamzannesi Sleepy de ağır bir koku var . Jenny willy topak topak oluyor. Geriye Soffia kalıyor diğerlerine göre daha iyi bence
Merve-miray zeyzey77 geçen aldığım pakette de ¾ tanesi kopmuştu ama şuan bir sorun yaşamıyorum. Evy babynin kendi sitesinden alıyoruz biz. Evyapshop’du sanırım
Oykuaygun zeyzey77 hediye geldi baby turco doğadan birkaç defa kullandım. Yumuşacıktı ve koku yoktu. Aldığınız yerden kaynaklı olabilir mi
Funda80 Prima kullanıyorum memnunum. Slepy o kadar küçük ki birde kağıt gibi geldi bize. Bebegimin cisi ve kakası dışına çıkarttı hep.