Erdemkayraninannesi Çok şükür otizm değilmiş ama dil gelişimi geride kalmış onuda kreşe başlatarak ve konuşurken bilhilendirerek anlatırsak geçermiş çok şükür 😊😊😊 Haber vermemi isteyenler için paylaşıyorum
Aysegulisaa54 Erdemkayraninannesi ayyy çok sevindim canım kreş ona çok iyi gelecek yaşıtlarıyla vakit geçirdikçe acılır inşallah
Erdemkayraninannesi Çok sağolun allah razinolaun hepinizden çok teşekkür ederim güzel dualarınız ve dusuncelriniz için 🤩allah kimseyi cocugubile sınamasın
green Postunuzu okumuştum ve çok üzülmüştüm çok şükür 🙏🏻🥰 bu da sizin elinizde otizmli olsa da olmasa da onlar bizim hayatlarımız çanımızdan parçalar.Ama tabii normali varken insan neden böyle oluyor diye düşünebilir ama alakası Yok normal diye birşey yok gönlünüzü ferah tutmuşsunuz demek ki tekrar tekrar çok sevindim
Erdemkayraninannesi green cok sağolun allah razı olsun, otizm de olabilir veya başka bi hastalık ta olabilir bu allah veriyorsa vardır bi bildiği diyorum allah herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasıl etsin inşallah benim allahtan gelene isyanım yok çok şükür ki allah gönlümüze gire verdi allah kimseyi sınamasın evladıyla dün den beri ne yaşadığını allah biliyor eşimin de aynı şekilde. Allah evlatlarımızı bize bagislasin
Ygz Erdemkayraninannesi çok sevindim canım rabbim çocuklarımıza sağlık sıhhat versin🙏🏻💕 demiştim korkma eşimin yeğenide geç konuştu dye 🤭🥰
Erdemkayraninannesi Ygz evet doğru saolun ama tabi ki doktora götürmekte fayda var di çok şükür önemli bişey olmadığını bi uzman dan duyduk çok sağolun allah razı olsun