Momm12 Kızlar geceleri resmen uyuyamıyor artık uyanıyor iki üç meme çekip yatıryor tekrar uyanıyor sabaha kadar böyle ya ne o ne ben uyuyabiliyorum çok sıkıldım varmı böyle olupta cözüm bulan ne yapmam lazım bebegim 5 aylık
Tabis2020 Momm12 bizde öyleyiz biberonla mama veriyorum 2-3 saat tutuyor yoksa mememi hiç çıkarmıyor ağzından kriz geçirtiyor bana
Mirosunannesi Momm12 aynıyız 6 aya 9 gün var 10 da uyuyor sabah 7 ye kdar net 8 kere kalkıyordur iki çekip uyuyor emzik veriyorum yırtınırcasına ağlıyor illa meme olcak
Miniknur Momm12 yok arada iyi oldu işte bi 5. Ay çok zorlamıştı beni bide 10. Ay. Ama yine de tabi 2 saatte bi hep uyandı. Her bebek aynı değil. Gece beslenmesi meme olunca böyle oluyor okuduklarımdan anladığım
Narkozcuanaa Bizde aynıyız ama 5. Ayak haftalarıymiş. 22-26 hafta araları için gecerliymis. Gerçekten kızımda çok fark ediliyor bu atak haftaları. Ne emiyor ne uyuyor 🤷 son 10 gün yazıyor bakalım
Hismom Momm12 ayı şekildeydiz 5 buçuk aylık 1-2 ay evvel bile 2 maksimum 3 kez uyanırdı şimdi sayamıyorum bile. Bu da bi süreç elbet geçecek fiye sabırla bekliyorum ❤️
anneesi Mom587 bizim de 4. Aya girince başladı sürekli mızmız hiçbir şeyi sevmiyor sürekli ağlıyor gece sürekli uyanıyor uykusu olduğu halde uykuya direniyor bilmiyorum sizde de böyle mi ? 😣
Miniknur Momm12 5. Ay atak bence. Çünkü 15-20 dk bi uyandığı bile olmuştu 10 güne geçmişti. İnşallah sizin de düzelir