Nltka Dişi dudağını falan kesmiştir emme yorucu bir iş ağzı yoruyor yarada varsa acıyordur . Ya da azı dişleri çıkıyordur . Azı dişi çıkardık korkunç çığlık çığlığa ağlamalarla uyandı çıkana kadar
Marjinal_Anne2 MahiEsDer emzik hiç almadı canm 16aylıgız zaten düştükten sonrA almamaya başladı memeyi
Nltka Marjinal_Anne2 yani dudakta yara olma ihtimali yüksek ama diş ağrısından da oğlum biberonu alamazdı ağzına ondan dedim
Marjinal_Anne2 Nltka olabilir canm bilmiyorum İnan , inş bi an önce geçer zaten sabahta doktora gidecegiz inş😢🙏🏻
Astalavistaaa Belki düştükten sonra çenesi ağrımıştır emerken de ağrı yapıyordur. Çok geçmiş olsun ağzından kan geldiyse de mutlaka bi yerde yara vardır p da acıtıyor olabilir. 😔
Teomanannesi Marjinal_Anne2 benimde oğlum bir gece öğlenden sonra hatta hiç almamıştı memeye de çok düşkündü gece uykulu bile emzirememiştim zorlayınca ağlıyordu çok üzülmüştüm artık emmeyecek diye ikinci gün normale döndü sebebini anlamadım ama 🤷🏻♀️
Gulumse1 Marjinal_Anne2 tamam da bunu bekleyene kadar götürün hastaneye birşey olacak olsa Allah korusun hapoy kids e yazmıştım mi diyeceksiniz üst üste yazmışsınız çocuğa ci crktirmissin birşeyi var belliki uyumadigina göre kendinizden pay niçin uykusuz kalabilir misiniz? Önemli birşey olmasa asla o çocuğun ağrır bir yanı var Belkide düştü diyrosunuz burun kemiğine mi bir zarar geldi ağız icerisnd mi? Birşey oldu burada size kim ne tavsiye verecek bu olay ile alakalı
mihrosum Marjinal_Anne2 cok fazla kurma canım. Bellıkı dusmus canı acıyor emınce canı acıdıgı ıcınde emmek istemiyor. Karadut ozu al coxugun agzına ver sabah aksam. Yara varsa hemen iyi eder. Ben kızım agzınına zarar verince ben oyle yapıyorum. Cok sık dusuyor hep kanıyor vs bir bu iyi geliyor
Rabiazulal Ağzına baktınız bişeyi yoksa çenesinde ağrı yada Allah korusun başka bişi olabilir mi bnce doktora götürün hemen çünkü emme tek karın doyurmak değil korktuysa yine gelip daha çok emmek istemesi lazım değil mi orda huzur buluyorlar çünkü
Cgnege44 Marjinal_Anne2 telefonun ışığı ile ağzına bakın muhtemelen dilini isirmis agizicinde bı acısı vardır hicmi bişey yemiyor dış zamanlarida istahlar keisliyor ama emiyorlar genelde takip edin keyfi yoksa yemiyorsa bez durumu nasıl onada bakın doktora götürün
Marjinal_Anne2 bitterdelisi244 😢😢 ya sanırjm öyle emmek istiyor agzını açıyor tam memyi aldı mı bırakıyor ağlamaya başlıyor