GiybetReis Kızlar selam, Bu ara tekrardan covid olan kişi çok arttı forumda. Rabbim hepimize şifa versin🙏🏻 Merak ettiğim 1 ya da 2 doz aşı olup yine de covid geçiren var mı? Bu arada oldum ben 2doz aşımı😊🌸
Mora GiybetReis Dün abim ve kardeşim pozitif çıktı biontech iki doz aşılılar, sadece hafif bir nezle gibi geçiriyorlar şuan burun akıntısı hafif öksürük gibi
Evooiboo GiybetReis eşimin teyzesi ve anneannesi iki doz oldukları halde covid oldular anneanne hastanede ağır geçiriyor teyze evde ama o da ağır geçiriyomuş (ilk defa covid ikisi de)
ikizbabymom GiybetReis amin.bu aşının koruyuculuğu,yan etkileri bilinmiyo kiminde pıhtılaşma yapıyo komşumun kuzeni 2.dozu yaptırdıktan 2 gün sonra kalp krizinden öldü bi kaç kişi duydum böyle sadece covid olursak öpüp başımıza koyacaz artık
Gulumse1 GiybetReis zaten yüzde yüz koruyucu olduğu bilgisi yok ortada asi olan covid olmayacak diye birşey de söz konusu değil insanların tedbirsizligi tamamen
Mora GiybetReis Aşılar %100 korumaz zaten hiç ama böyle hafif atlatmaya hastaneye yatmayı önlemeye ve yoğun bakım ihtiyacını kaldırmaya yönelik
Deletedmom5284 Dozu yeni yaptıran eşimin arkadaşının hanımının dün pozitif olduğunu öğrendik baya da kötüymüş eşi tatildeydi bizimle dönmek zorunda kaldı
Sevinc24 ikizbabymom hep nedense herkesin komşusu arkadaşına bişey oluyor o kadar kişi var oldum diyor bi etki etmedi diyor ayrıca babam bybs oldu kalp hastası sinovac olmuştu pozitifti çok hafif atlattı ayrıca anneme ve kardeşime geçmedi bu örneklerde var
Aka2520 GiybetReis aşı zaten hasta olmamayı değil hastalığın hafif geçmesini sağlıyor. Dünyadaki herkes aşı olursa o zaman koruyucu olur. Ben sinovac olanlarda antikor oluşmadığını duydum, biontechle ilgili de bi çalışma yok daha sanırım. Aşı antikor oluşturduysa hastalığı hafif atlatırız inşallah ama yine de hasta oluruz tabiki
GiybetReis Aka2520 o daha kötü. Anlamadan geçirsek bilmeden bebeğimize yanaşup onlara taşıma riskimiz var. Rabbim korusun evlatlarımızı🙏🏻
G21k01c2021n Aka2520 ben sinovac oldum ve ilk dozu olduktan sonra 14.gün antikorun en yüksek olmaya başladığı dönemdi. Antikor testi yaptırdım ve yüksek çıktı. İkinci doz sinovac olduktan sonra yine 14.gün sayım yapılınca ilk yapılandan daha fazla antikor çıktı
hilalkrgn GiybetReis sizede sormak istedim emziriyormusunuz benim 3 aylık bebeğim emziriyorum aşı olmak istiyorum
Sultiss hilalkrgn ben kızım 6 aylıkken 2 doz biontech oldum herhangi bir zararı da olmadı bana da bebeğime de emziriyorum hatta sütten bebeğe antikor geçtiğini bebek için de koruyucu olduğunu söyleyen makaleler var
Duygusuz hilalkrgn ben emziriyorum 4 aylıkken ilk dozu oldum iki gün önce de iki dozu bebegim alerjik oldugu için cok arastırdım bir cok Dr a sordum hepsi olmamı ta siye etti. Sizde mutlaka olun aşıdan degil covidden korkun gencecik insanlar yine ölmeye basladı tedbirinizi alın yine kendinizi koruyun takdiri Allah a bırakın