MeyraGun Gulenes Sizinle aynı görüşte olmayanlara karşı bu kadar saygılı(!) ve düzgün(!) üslupta olduğunuz için teşekkürler, iyi günler ✋🏻☺
zeyzey77 Ylcmelis Su çiçeği sadece popo da olmaz. Başka bir hastalık olabilir alerji olabilir doktora götür
zeyzey77 Ylcmelis en en iyisi doktora götürmek cilt hastalıkları vs birbirine benzer alerji de olabilir az önce dediğim gibi
Ylcmelis zeyzey77 götürdümde cnm bi sonuç alamadım zaten bgün azaldğını kuruduğunu fark ettim ılık duş aldırdım biraz suda oturdu o iyi geldi 🤗teşekkürler
Gulenes Mutluebebe hakkım haram olsum ne diye kudurcam birinin canına da mal oluyorsan eğer yan diğer tarafta.
Eymencvk Ylcmelis geçmiş olsın madecossl krem kullanın ve aşıda 1 yaşında oluyor umarım iz kalmaz 🌺🤲🏻
Mutluebebe Gulenes sen kimsin de senin ne hakkın var be benim çocuğumun üstünde biraz saygı duymayı öğrenin öğrenemiyorsanız çenenizi kapatın ben sen yaptırıyorsun diye sana karışıyormuyum banane
Gulenes Mutluebebe hakkım var neden mi sana soyleyim herhalde yüz kere yazmakla anlıyorsun. Şimdi senin çocuğun hasta oluyor ya aşısız sonra o asi olan çocuklara da geçiyor ya işte bu haktır anladin…
Serife00 Gulenes aşılı çocuğuna geçiyorsa sende yaptırma aşı! Korumuyormuş zaten bak yaptırdığın aşı korusa yaptırmayan kişileri bu kadar dert etmezdin