Kızlar buraya hep soru sormak için kullandığımı farkettim. Şimdi de kilo verme hikayemi paylaşmak istiyorum belki diyette olup zorlananlara motivasyon olur🥰
Kızlar 52 kg hamile kaldım. 83 kg doğuma gittim😂 hamileliğim boyunca yedim. Doğumdan sonra 74 kg düştüm. Her zaman ufak tefektim rahatsız oluyordum ama sütüm zaten az diye yemeye devam ettim. Kronik rahatsızlığım nedeniyle hastaneye kontrole gittiğimde doktorum karaciğer enzimlerimin yüksek olduğunu ve iç hastalıklarına görünmemi istedi. Herneyse gittim dahiliyeye kanlarım çok kötü geldi ve doktorum 3.aşamada olduğunu ve çok ciddi yağlanmam olduğunu prof bir diye yapmamı ve yürüyüş yapmamı istedi hemen diyetisyene gittim. Kanlarıma göre bir diyet hazırladı ve her gün 45 dk yürüyüş önerdi. Tam tatile gidicektim tatilde kaçırdım tabi birde kızım rahatsızlandı o sıra kaçırdım ama 1 ayın sonunda tam 10 kg vermiştim. Diyete tam anlamıyla uydum ve her gün 45 dk yürüyüş yaptım. Şuan arar ara kaçamaklarım olsada beyaz ekmeği ve şekeri hayatımdan çıkardım. Kıyafetlerime tekrardan girmeye başladım ne olursa olsun sabredin ve bırakmayın sonucu mükemmel çünkü🤗