Tosbiklerinannesi Kızlar oğlum r harfini söyleyemiyor 4 yaşında henüz Düzelir mi büyüdükçe düzelen bildiğiniz tanıdığınız varmı küçükken böyle olupta?
Ebruli101 Tosbiklerinannesi düzelir kendimden biliyorum 😂 ilkokulda ben kardeşim bide biri daha vardı söyleyemezdk düzeldi zamanla ☺️☺️
busrasilra14 Tosbiklerinannesi kardesim ve kuzenim. İkisi de duzeldi. Kardesim biraz daha sikintiliydi annem doktora goturdu. Hatirladigim kadariyla lolipopla falan egzersiz vermisti doktor. Ama tabi kardeim yas olarak 8-10 yasinda vardi simdi kuzenimde kardesimde sorunsuz konusuyor
Laden Tosbiklerinannesi kuzenim 8-9 yaşındayken düzeltmişti. Eğitime götürmüştü teyzem yanlış hatırlamıyorsam☺️
cocomelon Tosbiklerinannesi hahaha kendimi hatırladım 7 yaşımda falan anca söyledim şimdi kızımda 2 yaşında r harfini çıkaramıyor 😂
Tosbiklerinannesi Ebruli101 yaa ayy hadi inşallah düzelir canım r harfi çıkmıyor her harf güzel ama r söyleyemiyor 😂🤗
Tosbiklerinannesi busrasilra14 yaa ayy düzelsin de geç düzelsin canım r harfi de çok önemli her kelime de var
Splash-Splash-Love Tosbiklerinannesi Düzelir 🤭 Komşu kızı vardı bana hep yagmuy derdi gıcık olurdum 😂😂 9 10 yaşında falan düzeldi o ama her çocuğa göre değişir ama 4 yaş henüz küçük normal 😊
Tosbiklerinannesi Splash-Splash-Love yaaa ahahah bende ondan korkuyorum ya büyüyünce de söyleyemezse çok gıcık olur benim ismimde de r var onu da söyleyemiyor 😂😂 düzelsin tek de geç düzelsin canım 🤗🤗
Gulumse1 Tosbiklerinannesi bazen ben bile söyleyemiyorum bırakın minigi düzelir daha benim oğlumda 3 yaşında tam aktif şekilde konuşamıyor bekliyoruz bizde bakalım işine gekirse konuşuyor.
Tosbiklerinannesi Gulumse1 öyle oluyor canım bir kafaya taktım her harf düzgün sadece r ler söylemeyince taktım kafama düzelir inşallah büyüyünce 🤗
dios_gokta Tosbiklerinannesi kızım 5 yaşına girecek r yı soyleyemıyo bende cok gec söylemiştim zmanla bakalım sempatık oluyor aslında rahatsız olmuyor 🤭🤭🤭
Tosbiklerinannesi dios_gokta ahahah aynen sempatik oluyor bir yandan da çok komik oluyor hoşuma gitmiyor değil 😂😂 ama büyüdüğünde kötü olur gibi düzelir inşallah zaten 5 yaşa kadar normal diye okudum internette de 🤗
Mamaqueen Tosbiklerinannesi ben 7-8 yasina kadar soyleyememisim sonradan duzelmis suan soyluyorum yani😂
Tosbiklerinannesi Mamaqueen ahaha şuan söylüyorsan sıkıntı yok 😂 inşallah benim oğlumda düzelir tek düzelsin de geç düzelsin diyorum hep
Splash-Splash-Love Tosbiklerinannesi Düzelir ya 😌😌 Ama tabi ki anne baba olabildiğince ilgilenmeli amcamın torunu vardı annesi babası r yerine y diyince çok tatlı bulur düzeltmezlerdi hala y diyorlar 🙈🙈
onemorecupofcoffee Tosbiklerinannesi been 😀 orta okulda soylebildim o kadar mutlu olmustum ki r r r diye geziniyordum surekli
Tosbiklerinannesi onemorecupofcoffee yaa ne güzel kendi kendine öğrendin ozaman eğitim aldın mı peki inşallah benim oğlumda düzelir 🤗
Ysf-kn Tosbiklerinannesi Ben kendim ilkokulda bile söyleyemiyorum😂😂😂bi keresinde sabah evde ders çalışırken Mustafa Kemal atatürk demiştim kitap okurken ilk orda çıkardım r harfini bak unutmamışım nasıl sevindim 😂😂😂
Tosbiklerinannesi Splash-Splash-Love yaa işte oda büyük bir yanlış bence çocuğa öğretmeleri lazım ben şimdiden dedırtmeye çalışıyorum da hala aynı demiyor ama ben sürekli çalıştırcam söyleyene kadar olmazsa eğitime götürürüm 🤗🤗