dilekogzcan cansuakyz emziremiyorum mama veriyorum sütüm az geldiğinde yetmeyince bıraktı almadı memeucu olmayınca da tutamadı
dilekogzcan fns aşıya götürmüştüm aşısı vardı hemşire kan damlasina başka dedi o ilacı kullandıktan sonra ara ara yapmaya başladı bişey olurmu acaba kullanmaya devam etsemmi
AkifAkdi_03062021 Benimde oglum 2aylik sma mama iciyoruz 1 haftadir yesil kaka yapiyo bende merak ediyorum şuracikta bekleyeyim 🤔
Ikizminnoslar dilekogzcan ben sma verdigimde yesil kaka yapiyorlardi mama değişince duzeldi belki sizinde ondan kaynakli olabilir 😊
dilekogzcan Ikizminnoslar mamadan sanmıyorum bebelac kullanıyorum ilk zamanlarda bı Aptamil bı esima kullandım sonra 2 aydan snra Bebelac devam ettim mamadan değildir belki bizimki bilemiyordum
fns dilekogzcan Biz de kullanıyoruz, o yapıyor. Kuzenim doktor, ona sormuştum o da aynı şeyi söyledi demir ilacı yani kan damlası yapar hatta siyaha yakın bir renge bile dönebilir dedi. Sakıncası yok, kullanmaya devam edin bence, biz öyle yapıyoruz.
dilekogzcan fns ben aşıya götürdüm bana hemşire dedi damlaya başka diye doktor demedi aşıya götürdüğünde hemşire dedi kaç damla vermeliyim dedim kilosuna göre dedi 7 damla veriyorum
fns dilekogzcan 4. ay aşılarına 20 gün falan geç gittik araya bayram girdi diye. Aynı gün aşıdan önce de doktora gittik, 6640 gr tartmıştı. Sağlık ocağı da verir ya onu alın ya benim yazdığımı alıp kullanın dedi. Sağlık ocağı bir şey demeyince doktorun verdiğini kullanmaya başladık. Ferrum Hausmann yazmış, günde 5 damla. Öyle kullanıyoruz biz de.
dilekogzcan fns benim hemşireye sordum şimdiye 5 damla yeter dedi ben aşıya götürdüğünde benim hemşire yoktu başka hemşire baktı sordum şimdi 5 damla yeter dedi yeşil kaka yaoma sesbi ilaçtanmis renk değişiyo dedi