Bir egitimci olmama ragmen kizim(24 aylik) elimi kolumu bagliyor.hic umdugum gibi bir cocuk buyutemiyorum.Aglamak uzereyim suan allah askina soyleyin sizinkilerde boyle mi?
Denize gidiyoruz daha sezlonglara iner inmez denize kosuyor.kizim dur,gel,birazdan ne dersem diyeyim asla beni duymuyor.zorla elinden tutup getirmek durumunda kaliyorum basliyor aglamaya simdi kendino atmayida ogrendi daha tutacagmi anladigi an oturuyor goturmem icinde direniyor..
Dün gece yarisi yazlikta kapidan cikicam diye agladi teyzem elinden tuttu giderken annecim ozlerim seni gitme vs desemde arkasima bile bakmadi teyzem ben dönuyprm gidiyorum diyor tinlamadan devam.
Bugun parka goturdum asla elimi tutmuyor zaten merdivenlerde durdu hadi kizim diyorum duymuyor,ben gidiyorum dedim (bunu yapmamak lazimmis) ama elimdenn bir sey gelmiyor saklandim bir yere bir iki anne dedi merdivenlerden 2tane cikti sonra geri indi orada birakip gitsem aramayacak beni.
Bazen keske biraz korkak bir cocuk olsa diyorum.resmen beni duymuyor ya,sallamiyor.kizinca güluyor sevmeye calisiyor beni.
Asla kural tanimiyor,elinde defter kalem mi var ben cizeyim desem cigliklar atiyor.salincagin ucuna sallansin diye ip takms babasi onu tutunca bile ciglik atiyor,simide girmiyor denizde..kapilarin bile kapali olmasindan rahatsizlik duyuyor..
Meslektaslarim ozellikle ve tecrubeleri anneler simdi ne yapmam lazim? Tehlikeli bir yere kosuyor mesela cagirmadan ya da almadan olmuyor nasil davranacagim? Inanin elini zorla tutup sinirimden sıka sıka goturuyorum.canim burnuma geliyor her seyden nefret ettim.hele son 1 ay tektik yazlikta babamizda yoktu oyle zor geciyor ki.
Bunun sebebi biz miyiz acaba diyorum? Cunku kampuse goturup goz hizamizda sıksık sosyallessin diye saliyorduk her grubun yanina gider ogrencilerle takilirdi boyle boyle alisti mi?
Artik bir sorun mu var diye dusunuyorum ama “anne su sinegi kov” ya da a anne suna bak,ucak ucuyor gibi cumleler kuruyor cani istediginde..
Donemsel mi,ne yapmamiz lazim? Okumam gereken bir kac kitap var okuyamadim hala fikirlerinize acigimm…