Veyselaras Dilaramina 31 ağustosa kadar yapılandırması var diye biliyorum ama benim ki vergi borcu olarak gözüküyor canim
Dilaramina Veyselaras yaa hemen gidip bilgi alayım o zaman ama bir ay dolmamış ödememe durumunda acaba oyüzden mi düşmedi vergi dairesine
bernaasn Veyselaras ödemediğiniz için vergi dairesine düşüyor normalde zıraat mobılden ödeniyor ama bir ay gecıktırsen vergı daıresıne dusuruyorlar ve maalesef hep oraya ödemek zorundasın yapılandırma ılk dustugunde gıdersen oluyor galıba bılgım yok o konuda
Mervito Dilaramina canım aynı durum benim başıma da hiç vergi dairesine gitme eve Haciz kağıdı gelmesini bekle ciddi diyorum ondan sonra vergi dairesine git borcunu yapılandırmaya sokuyorlar ve istediğin süre kadar taksite bölüyorlar ben bi boş bi dolu ödemiştim zorlanmamıştım hiç sen de öyle yap derim
Dilaramina Mervito haciz gelmeden yapmıyorlarmı peki bu dediğinizi? Bide ne kadar süre sonra haciz kağıdı geliyor acaba?
bebekzeynep Dilaramina yok canım düşmüyor taksit sadece yapılandrma yapınca biraz düşüyor galiba ben yapılandrma yaptrmstm iki aya 900 ödüyoruz galiba
KoalasMom Dilaramina Devlet doğum parası veriyor canım geçe sene 7,500 civarıydı asgari ücretliler için bu sene daha fazladır. Tabi çözüm değil ben aklıma geldiği için anlatmak istedim size ☺️
Neydimneoldum Dilaramina suan yapılandırma var 31 agustos son basvuru tarıhı eger devlet dairesine düşmüşse yapılandırıp odersiniz bende yapılandırdım eyşulde baslıcak
Aselipekveannesi Dilaramina toptan odeyince faiz siliniyor birde yapilandirma cikmisti devlet yapilandiracakti ondan faydalanin tabikide odeme seklini siz belirleyin ama yil ne kadar uzarsa odeme o kadar çoğalır ben 2500 ile iyi yirtmisim 1 yillik paraydi 😂 benim odememde 2 aylik 200 tl idi
Aslylmz Dilaramina bu ayın sonuna kadar yapılandırma oluyor . İnteraktif vergi dairesine gir netten . Oradan e devlet ile giriş yap. Oradan yapılandırma diye yönlendirir seni zaten.
Dilaramina Aslylmz ödemeyeli bir ay olmamış daha vergi dairesine yinede düşermi acaba baktım göremedim borç yok diyo ben mi bulamadım acaba
Yusufcugunannesi14 Dilaramina elinize kağıt gelmediği sürece sorun yok , takip haline düştüğünde kartlara bloke koyuyorlar ufak bir ödeme ü İstiyorlar , sonrasında ödeme yapmaya devam etmezseniz üzerine kayıtlı ev araba herhangi birşey varda haciz takibi koyuyorlar.
bebekzeynep Dilaramina tam bilmiyrm ama galiba her zaman olmuyor canm devlet ara ara vergi borçlarını filan yapılandrma yapyr ben o zaman yaptrmştm vergi dairesine bi sorun belki smdide vardr
Neydimneoldum Dilaramina vergı dairesini arayıp ogrenın ıstersenız 31 sgustos son gün yarın arayın ogrenın mutlaka
lidyahsn Dilaramina taksitleri düşürünce borç daha da fazla oluyor yani faiz biniyot daha fazla düşük taksite ben de geçen sene ödedim kurtuldum. Bütün çalıştığım ona gitti üstelik atama da yok boşa okumuş hem de borçlanmışım diyorum çok saçma bir sistem
Merimexx Dilaramina Bende bir sene erteleme yaptım bu sene başladm ödemeye ve benim bildiğim erteleme yapanların faizi silinmiyor malesef benimde 10du 13 kusur oldu
Belciminannesi Dilaramina 1 yıl olmadı toptan ödemelerde baya baya indirim sağladılar yarısından fazlasını almadılar bende o sırada ödedim.. Senin borcun çok o yüzden taksitlerini öyle yapmışlar canım.. Yapılandırma zaten bu oluyor işte 2 ayda 1 ödeme yapıyorsun yani ben öyle yapmıştım sonra dediler belki silinir ödemedim faiz bindi tabi o sırada sonra bu toptan ödemelerde indirim olacak deyince gittim yatırdım kurtuldum çok şükür darısı başına canım 🤲
Dilaramina Belciminannesi her zaman oluyor mu toptan ödemede indirim yoksa yapılandırma kapsamında mı oluyor
Kubravera Dilaramina şuan yapılandırma var. Ben yaptırdım. 31 Ağustos son başvuru tarihi bence kesinlikle kaçırmayın.