Ssdeniz Kizlar evde kendine keratin bakim uygulayan var mi ? Simdi internetten siparis verdim kutuda sampuan keratin ve krem var boylece evde Brezilya fonu yapabiliyomusuz deneyen var mi aranizda memnun kaldiniz mi yada nasil uyguladiniz ?
Synmannesi Ssdeniz keratin bakım yaptırdık kurut çık dümdüz saçın ben kuaföre yaptırdım 200 TL ye çok memnunum hep yaptırcam artık
sedos23 Ssdeniz ben yaptım ama memnun kalmadım ama dandikti malzemeler ondan da olabilir yağlı gibi kalmıştı saçım
annesininyavrusu20 Ssdeniz benim eşim bayan kuaförü o yapıyor hep müşterilere kendi içinde ayrışımı var iki çeşit bebekli evde yapması çok zor bir kuaföre gidebilirseniz gidin
Ssdeniz Synmannesi bizim burdaki kuaforler saolsun dip boyayi bile beceremedigi icin kendim yapiyorum evde 😂 kucuk bir yer oldugu icin genelde gelin basi flan yapmayi biliyolar pek öyle seyler yok o yuzden internetten aldim bir urun ama bakalim ☺️ peki saciniz kalin telli kivircikmiydi?
Synmannesi Ssdeniz uzun ve ince tel canım ins güzel yaparsın çok Keratin uyguladıktan sonra saçının tamamen kurumasını bekle ve fen çek 2.03 kere dört kere ne kadar çok iyi kurutursan o kadar Keratini tutar ve banyodan sonra her zaman muhakkak saçını kurut
Ssdeniz Synmannesi benim saclarim omzumda kalin kabarik ve kivircik tam bir yolmalik sac 😂 cocuk olmadan once bakimlar flan yapabiliyodum ama simdi ancak temizlik yemek bebek arasinda donuyorum. Bakalim siparis verdim nettende iyice videolara baktim benim sacimda boya var ama gene de 230 derece de duzlestirsem mi sorun olurmu
Synmannesi Ssdeniz önce kurut sonra düzleştir bir kaç kez bende çok bakımlıydım ama simdi zor yapıyorum bebekten ev işi çok iui anlıyorum seni ya 😢 benim de ince uzun kabarık saç
sedos23 Ssdeniz markasını hatırlamıyorum ama beyaz kaplı üstünde gökkuşaı deseni vardı 20 30 tl bişeydi
Ssdeniz annesininyavrusu20 merkez bize uzakta kaliyo ondan evde kendim yapicam balkonda yapmayi dusunuyorum esimin evde oldugu gun 😂
Ssdeniz Synmannesi hic sorma topuklu ayakkabilarimi giyiyorum olmuyo elbiselerimi giyiyorum olmuyo dogumdan sonrada nerdeyse belimde olan ombreli saclarimi da kestirdim simdi kendime baktikca utaniyorum 😂
Synmannesi Ssdeniz yaaa bende çok saldım kendimi :( dikkat etmemiz laızm ama :) bakıyorum bakımlı anneler var bizim neyimiz eksik
Ssdeniz Synmannesi yani kisisel bakimda sorun yok ama biraz susleniyim dersem ev berbat oluyo cocuk uyumuyo is yaparsam kendim kaliyorum bazen yardimci birini tutayim diyorum o da olmuyo 😂
Synmannesi Ssdeniz ay yemin ederim aynıyız o gün bakım yapsam ye yemeğim ya odalar dağınık :( üşengeç miyim bilmem
Ssdeniz Synmannesi usengeclik degilde yetismiyo tam bir ise basliyorum 10 kere bebegin basina gdiyorum emzir uyut oyna derken illaki bseyler uzuyo da uzuyo ☺️
Ssdeniz Karas hadi ya oysa ki cok umitlenmistim evde yapabilicegime cunku cogu seyi evde yapabiliyorum kendim neyse bakalim bir denerim olursa olur olmazsa artik yapcak bsey yok ☺️
Karas Ssdeniz ben normalde hep kuaförde yaptırırdım bi ara çocuğu bırakamadım evde yapayım dedim boğulduğumla ve saatlerimin boşa gitmesiyle kaldım öyle bişeyede yaramadı evde yapılan kuaförle bir olamıyo ama bi dene inşallah olur
Browni Ssdeniz yorumlara baktımda bio keratin almışsınız bende var önceden yaptım evde çokte güzel oldu şimdide istyorum ama çok kimyasal var solumak zorunda kalacağım için acaba bebeğime memeden geçer mi diye tereddüt ediyorum
Ssdeniz Browni benim hem meme hem mama oldugu icin esimin evde oldugu bir zaman yapmayi dusundum sutu sagip oyle veririm dedim sonucta boyalar nasilsa bu da ayni o sekilde