Lagertha Krm91 Sizin gün içinde içirme sayısı ve her seferin de bir ölçek çok fazla gibi geldi bana bebeğim üç aylıkken günde üç kez 3’er ml veriyordum. Tok karnına verin sabah öğle akşam.
BBBuse Krm91 1 ölçek 1 cc demektir bence bize doktor oyle demisti çünkü 5cc lik şırınga vermişti gunde 4 kez 1 cc demisti. Nurse harveys bizde çok etki etmedigi için değiştirdim ben sab simplex daha etkili onu kullanıyorum gunde 4 kere 3er damla şeklinde
Lagertha Krm91 bir de biz şurupla beraber akşam bir kez 5 damla biogaia damla da veriyorduk ikisi birleşince daha etkili olmuştu.
Mekmek Krm91 bana damlasını verdiler ama bebemi o damla daha .çok çıldırttı bıraktım ben rezene anason yapıyorum
Poncikellaa Krm91 doktorumuz bize günde 3 kere 6 saat arayla bir çay kaşığı verin demişti bizde işe yaradı eğer ihtiyaç olursa 4 kere verebilirsinz demişti.
Asl90 Krm91 ben günde 4 kez bir çay kaşığı verdim hep. Bebeğin durumuna göre değilir ama içindeki ölçek fazla bencede 6 kezde fazla gibi geldi bana
-Gizem- Krm91 ben başta 1 çay kaşığı başladım günde 2 veriyordum sonra 3kez verdim duruma göre gözlemleyerek saat belirleyerek en son 3. Ayda tam 1 ölçeği günde 2 kez veriyordum