Serrakus ozgekzy Instagramda yundon sayfasından daha uyguna geliyor oradan alıyorum. Trendyol da da var ama o pahalı
Cnra ozgekzy bende aynısını kullanıyorum kesinlikle çıkarmıyo çamaşır suyu tozu aldım organik renklilere de kullanılıyo hemen çıkardı lekeleri e bebekten almıştım
Aysenurrt ozgekzy boron deterjan hem ham maddesi bor madeni hemde temiz içerikli benim kızım altı aylık ilk kıyafetlerinden şimdiye ki kadar bütün kıyafetlerini onunla yıkadım çok memnum denemenizi tavsiye ederim👍
Girlpower ozgekzy of evet kesinlikle çıkarmıyor sinir oluyorum ben de bu yıkamamda kendi deterjanımla yıkayacağım Omo active kullanıyorum normalde çıkarması lazım ama bakalım sonra bi daha granülle yıkarım artık😁
ozgekzy Girlpower valla bende yıkadım çıkmadı şimdi kendi deterjanımız ile yıkayacam canıma tak etti 😂
Epifenomen-gkc ozgekzy ben lekeli çamaşırı hiç beklemeden elimde yıkıyorum ve direkt güneşe asıyorum. Hemen gidiyor
Mommy_bee Yıkadıktan sonra herkes ütülüyor mu ikiz bebegim var camasır ütülemek iskence oluyor. Duru garnül almistim bende deneyeyim dedim.
zerroya ozgekzy uni baby sıvı deterjan kullanıyorum memnunum ama zor lekeler için ekstra ebebeğin babyme leke çıkarıcısını kullanıyorum çok güzel çıkarıyor 🌸
Zlm ozgekzy leke çıkarıcılar e bebekte onlardan kullanın içinde kimyasal olmadığı için lekeleri çıkarmaz granül sabun
Kahveliseker ozgekzy duru çözülmüyor bile ben aldığımda cok pisman olmustum. Dalan roxy biraz daha iyi ona gore. Yikamadan once sprey sıkın yada biraz islatip uzerine roxy dokup citileyip oyle atin o zaman sorun olmuyor cikmasa da hafif kalıyor.