mom54546 kızım doğdu doğalı bu 3. telefonum.Yarın yenı bı telefon alıcam.Eşim iphone12 dıyo ama ben ıphoneleri sevmıyorum bana samsung önerisi olan varmı acaba?Ben samsung kullanmayı sevıyorum.
Ikrazumra19 mom54546 ben samsung a70 kullaniyorum 2 yil olucak cok memnunum sarji kamerasi hafizasi cokta begenerek kullaniyorum tabsiye ederim
Mekmek mom54546 Xiaomi poco X3 NFC efsane benimde ondan kamerası bir harika ondan iyisi yok suan zaten o yüzden aldım aşırı hızlı tam bir oyun performans telefonu şarj kalitesi muazzam
Masalina mom54546 Xiaomi redmi note 9 pro kullanıyorum en onem verdiğim şeyler görüntü kalitesi ve sarj m fazlasıyla da memnunum telefonumdan.
Efy Bende sizin gibi düşünüyordum asla ı phone kullanamam diye ama bence denemelisiniz alıştıktan sonra samsung çok karışık gelecektir. Tercih sizin tabi ama ben yıllar önce samsung note serisinden kullanmıştım hala var mı bilmiyorum ama
mom54546 Efy ben iphone 8 ve 11 kullandım eşimin zoruyla slmıştım ama kızım ikisinide bozdu🤣🤣ben normalde samsung sevıyorum
Bebegimm1 Mekmek ürün türkiye garantili degildir diye internette kötü yorumları var bende telefon bakiyorum bir sorun olursa telefonla ilgili garantiye gonderecek firma da yok oyunda kasiyor diyenler olmuş 🤔
oyaacool mom54546 aslında güzel telefon fakat hep iphone kullandım diye de öyle geliyor olabilir tabii. Eşimde telefon değiştirme fobisi var yıllarca iphone5 kullandı hala çalışıyor neden değiştireyim diyordu ben 11 alınca ona 7yi verdim şimdi de bir 10 sene kullanırım bunu diyor 😅
mom54546 oyaacool bende ıphoneyı cok kullandım 8 ve 11 i ama nedense bi turlu sevenedim genclıktede 5 i ve samsung bı telefon kullanmiştım fözüm hep samaunglarda ama elim almıyo karısı ucız telefon kullanıyor demesınler dıye🤣🤣 elim her sene telefon degısıtıryo ıphonenın her serıaını kullandı mubarek🤣🤣
Hiranur2010 mom54546 kiz delirdin mi adam iphone 12 diyor al hemen aaaal 🤣 hem satmaya kalksan fazla bi zarar etmezsin ama samsung alırsan çok fazla zarar ediyorsun bence iphone almalisin
Mekmek Bebegimm1 valla vardır ya garanti sı nasıl yok KVK alıyorlar sonuçta ben zaten yurt dışından aldım ama bilmiyorum valla benim oyunlarda da çok hızlı
Bebegimm1 mom54546 en son phone kasko fiyati araba kasko fiyatı kadardı eşimde 11 var gayet güzel telefon ama ben bi telefona o kadar vermem diyorum eşim alalım desede almam samsung’cuyum bende 😁 hiç sevemedim şu phonu niyeyse 😁
mom54546 Bebegimm1 benim gibi aynen bende samsungcuyum bugün bi tane alıcam inş ne dıye ığhoneye o kadar ğara vereyımkı derdıme ne ıkısıde telefon🤣🤣