Algan-29-06 Bursa çekirge doruk hastanesi pediatri yeşim keskin jinekolog Hatice taşlı gözüm kapalı tavsiyemdir.
Saimiss Algan-29-06 ben Hatice hanımdan hiç memnun kalmamıştım sbaah ilk randevu olmama ragmen geç alıyordu ve mesajlara cevap vermiyordu
UrasEgeninAnnesi NANANA Kadın-Doğum doktorum Acıbadem Maslak Hadtanesinde Esra Özbaşlı ydı hep iyiki dedim hiç pişman olmadım çok ilgili ve sıcakkanlı birisi şiddetle tavsiye ederim. Yine çocuk doktorumuz Dr.Tarkan İkizoğlu ydı aynı hastanede. Çok ilgili ve çok iyi takip ediyor kesinlikle.
Rolria NANANA İstanbul Silivri Anadolu Hastanesi Kadın Doğum DR. Hakkı İnce mükemmel bir adam.Bahcelievler çocuk polikliniği Dr.Erhan Yüce harika bir çocuk doktoru içim çok rahat kızım emin ellerde 🌺
Avsininannesi15 Rolria Dr.Hakki İnce gercekten mukemmel bi doktor. hamileligimin ilk haftalarindan doğuma kadar onun yanina gitdim. son haftalarim riskli olduğu için sürekli iletişim halindeydi benle
Lidya21 NANANA Ben istanbul, jinokolog olarak Avcılar Hospital Sadullah Yesevi doğum yaptığım doktor yine olsa yine onu tercih ederim. Pediatri olarak da istanbul pediatri Erdem Uzunoğlu. Kendisinin en iyi çocuk doktorlarından birisi olduğunu düşünüyorum.
Fatma97 NANANA Tekirdağ Çorlu vatan hastanesi Emel hafızoğluna gidiyoruz ve çok memnunuz sormadan her şeyi tek tek anlatıyor ve kaç kere aynı şeyi sorsanız bile gayet güzel şekilde cevaplıyor ( çocuk doktoru)
Alin21 Fatma97 Batan Hastanesi Çagatay Kabak ilk kontrolümüzü de yapmıştı. Başta burak beye gittik ama mesajlara dönüş alamadığımız için çağatay beye geçtik
Paramedikk_ Erçin erdem Çelikel /Yeni Hayat Hastanesi/Osmaniye Serdar Nemli/Gözde Sıtmapınarı/Malatya
Nidabthn NANANA tekirdağ süleymanpaşada özel star medica hastahanesinde kadın doğumcu filiz erdoğan çok memnun kaldım aynı hastahanede çocuk doktorum erkut karasu ondanda çok memnunum ikisinede saat kaç olursa olsun ulaşabiliyorum
Nisa_Ada_Momy_Dilsad NANANA kadın doğum Ankara Lokman hekim Akay hastanesi Selçuk Arslan 🥰mükemmel bir doktor 👨⚕️ çocuk doktorumuz Özel subayevleri polikliniği Prof Orhan Pekuz 👍
Yusuffun-annesi Nisa_Ada_Momy_Dilsad Merhaba çocuk doktoru Orhan bey den nasıl memnun musunuz alerji de tecrübeli mi acaba ? Biz yeni taşındıkta Ankara ya doktor araştırıyorum 😊
Sevgi1995 NANANA gebze özel yüzyıl hastanesi kadin doğum doktoru Sibel mutlu hem çok sıcak kanlı hem güler yüzlü hiç pişman olmadım hamileligim boyunca hep onun gözetimindeydim çocuk doktoru da Mehmet levent Türel çok iyi bir doktor
Deletedmom_36 Sevgi1995 Sibel hanim yenimi basladi ilkkez duydum ismini cocuk doktorunun isminide ilkkez duydum☺️
zeytingozlusaremm NANANA İstanbul Amerikan hastanesi Dr. Korhan Yılmaz genç kuşak doktorlarından ve hastalıklara doğalcı yaklaşımı beni en cok etkiledi iyi ki varsın hocam 💙
Derya-Deniz NANANA kadındoğum doktoru beylikdüzü kolan hastanesi Fuat Karatepe,çocuk doktorum beylikdüzü Acıbadem Anıl Yeşildal
Rmkbk Adana Güzelyalı hastanesi Dr.Berrin kavuz Ercan gerçekten çok memnun kaldım hiç ürkütmeden yaklaşıyor krizleri çok iyi yönetiyor
Aslikntkn NANANA eşimin işi dolayısıyla yeni taşındığımız şehire 3 gün sonra bebeğim gelmeye karar verdi. 🙈 henüz kendimize bir doktor ayarlamamıştık. Ama gelmeden önce internetten doktor araştırması yapmıştım. Bayrama denk geldiği için tesadüfen acilde kadın doğum doktoruna denk geldik. Erzincan Neon Hastanesi İnanç Erdoğan. Aklımda da kendisi vardı. Rabbim tesadüfen karşımıza çıkardı. Sadece doğumumda taşınabildik ama o süreçte ve sonrasında inanılmaz ilgili ve beyfendi. Ne zaman mesaj atsam çok ilgili davrandı kendisi. Pediatristimiz de Erzincan Neon Hastanesi Bahtınur Yeter. Bahtınur hanıma da ne zaman sorum olsa ilgiyle dönüş yapıyor. 🙏🏻
Yarun Aslikntkn inanç bey benimde doktorumdu süper bir doktor arkadaşlarıma herzaman tavsiye etmişimdir gözü kapalı güvenebilirsiniz🤗
Sinems16 NANANA jinekolog, ureme tuo bebek, riskli gebelik. Bursada Doc. Dr. Mehmet aral atalay. Rabbime binlerce sukurler olsun iyu ki tanimisim ondan once 2 kurtajim.var. once Allah sonra onun sayesinde 10 aylik ipegim kucagimda.
1ana1bebe NANANA kadın hastalıkları ve doğum için İstanbul vm Medical Park Pendik Neslihan alan kesinlikle çok iyi bir doktor ama muayene ücreti uçmuş 🤦 çocuk hastalıkları içinde tuzla gispir hastanesi Çağatay açar çok ilgili tavsiye ederim muayene 135 TL