Egehaninannesi Merhaba kızlar , prima premium care kullanıyorum çok memnunum ama son zamlardan sonra prima aktife geçmeyi düşünüyorum. Kullananlar memnun musunuz ? Emiş gücü kuruluk süresi nasıl ? Bilgi verirseniz çok Sevinirim 🙏
2bebelianne__ Egehaninannesi prima premium care kullanıyorum çok memnunum aktif bebekle aynı kalitede değil içeriği farklı
Eslemin_Annesiii Egehaninannesi coook memnunum 3 ayligiZ dogdugundan beri onu kullaniyorum tabi hic bir şekilde kaka cis sizdirmasi nemlenme yapmiyor aksam takiyorum sabah degistiriyorum bezini çişten agirliktan kalkmyacak nerdeyse ama yinede sizdirma kiyafete gecme derdi yok hep kuru kaliyor kizimi totosuda kuru kaliyor😂😂😍😍
Dmt-01 Egehaninannesi ben 8 aylık olana kadar hep premium care kullandım sonra aktif bebeğe geçtim memnundum sızdırma filan hiç yaşamadım kızım 20 aylık bu ay goon a geçtim aktif bebek bile pahalı geliyor artık goon un daha önce külot bezini kullandım iyiydi şimdi cırtlı bezini aldım buda iyi artık goonla devam ederim
Egehaninannesi 2bebelianne__ ikilemde çok kalıyorum bende çok kararsız kaldım çok memnunum premiumdan ama indirimda kovaladıgımız fiyatlarda baya yükseldi
Lale111 Bizde premium care kullanıyorduk ama bu sefer prima günlük rahatlıktan aldık memnunum ama geceleri premıum care kullanılabilir
Egehaninannesi Lale111 günlük rahatlıgın emiş gücü iyi mi? İnce bir bez deniyor sızdırma vs yapar mı acaba o baya uygun fiyatlı
Lale111 Egehaninannesi epey ince ,idrarında hiç sıkıntı yaşamadm gecede kullanıyorm. Ama gündüz büyük tuvaletini yaptıgında hemen değiştirrsenz sorun olmuyor ama yaptgında bekletilirse sızdırma olabilir eşim biraz zıplatıp hoplatmıs olmustu bir kaç kez. Ama genel olarak dediğim gibi hemen değğşirse olmaz. Zaten bizim premıum caredede böyle durumlarda sızdırma oluyordu
Egehaninannesi Dmt-01 goon benimde dikkatimi çekti ama oğlumun cildi çok hassas . Sleepy molfix denedim hep pişik oldu. Goonda olur mu korkusu yaşıyorum, primaya sürekli bi zam geliyor. Bu kadar hassas olmasa daha uygun ürünler deneyeceğim😔 Allah yardımcımız olsun🙏
1ana1evlat Egehaninannesi 1 yaşından sonra p.care den aktife geçtim 1 yıldır da onu kullanıyorum ve çokta memnunum normal cırtlı külot bez şeklinde olanı hepsi gayet iyi ince yapısı ama emişi çok güzel koku falan da yok başka bez kullananlarda gördüğüm o daha yeni takılan bezin bile kalın görüntüsünü hiç sevmiyorum da bacak yapısını bozmuyor
Gamzeemm Egehaninannesi oglum 20 aylik dogdundan beri prima aktif kullaniyorm hic bir skntı yasamadm ne tasma ne pisik