Yasemin_06 Esdoel fakir kullanıyorum ama farklı bı serisini ondanda memnunum buz kırıyor yazıyor üstünde benimkinin ama bilmiyorum internetten faklı sayflasrdan özelliklerine bak yazardır buz kiriyosa
Esdoel Cgdmltr93 fiyatları çok yüksek minimum 260 a kadar alabilirim rica etsem resim atabilir misin yada siteden ürünü 🥰
Esdoel Ece o senden kaynaklanıyor canım cirpicisinfan bende var 2 li farklı marka sırf cirpicisi için beğendim 2 li ya ama buz kırma özelliğini merak ediyorum 😊
Tosbiktos Esdoel Sinbo alma canm aynı model kullandım 2 ay da gitti valla sinbonun bazı ürünleri maalesef güzel değil
Tosbiktos Esdoel Arzum 6 bıçaklı var bende onda buz kırma özelliği var ama fiyatı biraz pahalı bunlara gore
Esdoel Ece ağzı geniş kapta cirpiyorsan ondan oluyor canım unu karışıma dökünce makineyi çalıştırmadan normal kendin ksristir öyle ciro direk unu dökerek cirparsan sıçrıyor bende öyle oluyordu
Esdoel Ece bilmiyorum o zaman canım çırpma gücü yüksekse ondanda olabilir. Taç marka aldım inşallah iyi çıkar