Mervesungur71 Vuslat23 maşallah doktorlar Bi anormallik olduğunu söylediler mi peki? Benim bebeğim 1 aylıkken 4.500dü şimdi 2 aylık 6000 kilo bir ayda 1buçuk kiloyu fazla görüp anormal karşılayanlar oldu peki size herhangi Bi doktor yada hemşire anormal Bi durum olduğunu söylediler mi? 😊
Yelizdemir Mervesungur71 2 aylık 6 kilo daha ne kadar olmasını bekliyorsunuz biz 7 aylıkken 7 kiloyduk 3.140 gram doğmuştu doğum kilosu da düşük değildi yani
Mervesungur71 Yelizdemir ben zaten bebeğim zayıf yada kilo almıyo diye şikayetlenmedim hanımefendi sadece genellemeyi merak ettim iyi günler 😊
Mervesungur71 cydcvk maşallah bebişinize zaten üzülmek yada sevinmek adına açmadım postu genelleme nasıl diye merak ettim😊 tabi zaman neler gösterir bilemem canı sağ olsunda kilosu eksik olsun önemli değil
Tatlim Mervesungur71 merhaba 🙋🏻♀️ 2 aylıkken 6500 Gr 63 cmdi benimki anne sütü devam ediyor . Şu an 15 aylık 17kg boyu 90cmi geçti. Güle gule büyütün Allah bağışlasın🌸
Tatlim cydcvk bir sıkıntı mı oldu acaba bir hastalik vs gibi ? İri başlamış çünkü dikaktimi çekti o yuzden
Mervesungur71 Tatlim yok hayır herhangi Bi hastalık yaşamadık 3.600 doğmuştu 1 hafta sonra 3.300e düştü sonra öyle gelişti belkide yediği çok yarıyo olabilir mi sizce?
cydcvk Tatlim yok canım sağlığı şükür yerinde çok hareketli bi kız düz duvara tırmanıyor durduramıyorum. Sürekli denizde sokakta parkta çay bahçesinde dışardayız yemesi de idare eder yiyo ama boya gidiyo boyu 82 cm olmuş babası ince uzun ona çekcek galiba
Tatlim Mervesungur71 bunu sana yazmadım canım @cydcvk e yazdım yukarda. Senin bebise mama biraz fazla geliyor bence ama sıkıntı değil henüz çok küçük gelişir degisir
BenMathilda Annelerimiz kurallar dahilinde olduğu müddetçe diledikleri postu açıp diledikleri konuyu sormakta özgürdürler. Bu özgürlüğün kısıtlanmasi, sabote edilmesi veya yargılanması ise yasaktır. Bu nedenle bazı yorumlari silmek durumunda kaldık. 🙏
Ben-matilda Mervesungur71 masallah kuzum bende 6 aylık bebegıme gunde 1 kere mama 1 kerede püre gerısı anne sütü hep ideal mı sence
Merve-34 BurcuBrc benimki de uzayan sarılık oldu uyandırıp zorla vermeye çalışıyordum sonra meme reddi yaşadık derken az az kilo aldık gece uyurken ağzına tıkıyorjm yoksa onu da alamazdı . Burada bebeklerin kilosunu görünce şok oluyorum bizimkinin kilosuna
BurcuBrc Merve-34 Benimki de 3100 doğdu 2600 e düştü sonra toparladık işte 5 ay 10 günlük en son 4.5 aylıkken 6500 su şimdi ne kadar bilmiyorum ama çok almıyor. Nazlı birazcık yeme konusunda yarın kontrolü var bakalım
Merve-34 BurcuBrc ya ayına göre normal olsunlarda varsın çok kilo almasınlar inşallah ayına göre güzel kilosu çıkar canım 🙏