Sutmuhendisi Happygirl8 benimki ilk haftasında öyle güzel uyuyordu ulan sonra bi başladı uyumamaya 1 aylıkken 4 saat uyudu bende dalmışım zaten sonra hastanede ayıldık 😂
Happygirl8 Sutmuhendisi ay tarjikomik olmuş kanki 😃 ben de ilk aylar besleyemedim sarılık olmuştu açlıktan, mamada 60 ml derse ulan yenidoğanın midesi nasıl okadar alır diye düşünüp yarısını veriyodum 😵 başka yerden de yok midesi kiraz kadar olur diye okuyordum 😁 bi hafta sonra sarılık oldu sonra yüklendim mamaya düzeldi tosunlaştı da 😃
Happygirl8 Sutmuhendisi Tuğçe kedileer kooş kediler ❗ orda biri maskesiz dolaşıyo 😁😂 (zeynep Ergülün bu repliğini biliyosundur dimi kanki 😅)
Happygirl8 Sutmuhendisi ben de öyleydim 😁 ay hapisten çıksın da daha çok görelim ekranlarda 😵 insan özlüyor zaten bahçeye de marul eken kocasıydı, cahit de ona kurbanlık koyunun kemikleri deyip gömmüştür oraya o görmeden 😃 😁
Sutmuhendisi Happygirl8 sokakta görsem bana dert yansa hemen inanırdım öyle bi tipi mizahı vardı ya 😂
Happygirl8 Sutmuhendisi bende inanırdım felçlik geçirdiğine,,,,,, %100de bilmem kaç işitme engelli olduğuna 😃 Lan okadar kaldım antepte 4 5 yıl bi karşılaşamadık, oysa o kadar teravihlere giderdim gelip benden de fitre vs isteseydi gözüm kapalı verirdim 😁
Happygirl8 Sutmuhendisi bulduramadım yoorum yerini sen de 😃 Zaten Cahit erbay bu dünyada en son imam olcak bendim lafından sonra cemaat camiye gitmeyi bırakmış diyorlardı tek mi gideydim 😵😁 umarım Şehadetim bozulmamıştır
Sanyamm Elem27 ne kadar uykusundan edersn o kadar huysuz oluyor bezi dolu tiş oluyorsa uyandırma uyusun 6nsaat bile yatıyor uyandırmıyorm