Elem27 Beş buçuk saattir uyuyr. Bir mememi emdi diğerini emzireyim dedim uyudu tekrar uyandıramıurm sizce uyusunmu uyandrmalımıyım
Sutmuhendisi Elem27 böyle postlarda bebeğin kaç aylık yazmalısın bence mesele 18 ay bebek mi bebek ama koca bebek dokunma ama 3 ay minnak bebek kaldır 😅😅
Happygirl8 acıkırsa uyanır ya, boşver bu saatte napçan bebeği uyandırıp deyip geçmek lazım 😃 detay verilmediyse detaya girilmeden 😅
Mrvtpz Elem27 uyandırın bence çünkü beslenmesi gereken bi donemde cok bile uyumus hatta Allah korusun sarılık fln olur
Yagmuralmila Elem27 31 günlükse çok uyumuş 3 saati geçince kaldirman gerekiyor emzirmezsen şekeri düşer daha kötü şeyler olabilir derin uykuda anne karnında olduğunu düşünüp nefes almayı bırakabilir.. şekeri çok düştüğü için hipoglisemi komasına girebilir .. lütfen topugundan sıkın uyanır ve emzirin
Happygirl8 Kızlar post sahibi umuyoruz ki bebeği beslemeye gitti 😁 herkes doluşmasın hemen posta bakım saatindeyiz 😂
Happygirl8 Sutmuhendisi siz yokken burda biz vardık 😅 post sahibi olsa da olmasa da biz olmaya devam edeceğiz bilmem anlatabildikmi 😵
Tosbik_berram Elem27 sarılığı olan bebekler genelde öyle uyur,benim kızımda öyleydi uyurken çay kaşığıyla agzina mama veriyordum düşünun. Uyandırın yedirin uyur zaten henüz küçük