Berydeniz Hanımlar muhakkak birinzde vardır diye yazıyorum evde salıncak nasıl kurdunuz bebekleriniz için barfiks demiri kullanan varmi varsa nerden aldınız,
Yenianne0681 Berydeniz barfiks demirine ip baglayip ana kucagini baglayarak evin koridorunda salladik
Gamzeeeeee Berydeniz barfiks çubuğu ile kullandım bende mutfakta iş yaparken çok işime yaratmıştı ama kilo biraz artınca çıkarttım kullanacağımız zaman babası barfiks i tutuyor sabitledikden sonra ne olur ne olmaz diye arada kullanıyoruz artık
Deletedmom5284 Ben bez salıncak aldım plastik olandan kızım ters döndü malesef kemerleri olmasa yere çakılıyodu Bez daha güvenli Barfiks çubuğu kullanmadım tavana astım
Happygirl8 Deletedmom5284 ay çok şükür minnağa bişey olmamış 😐 ben de bez sipariş verdim ama daha elime ulaşmadı 😵
75kinalikuzu Deletedmom5284 benim kızda ters dönüyor ayaklarını kaldırıp geçen çok korktum altıda fayans allahtan kemeri var tek birakamiyom artık gorktum.diyor salıncağı gorunce
Happygirl8 Berydeniz umarım önemli bişey olmamıştır bebeğe 😩 benim daha elime ulaşmadı ama annemlerin bahçesine kurmayı düşünüyorum
Deletedmom5284 Happygirl8 evet akrabamındı o salıncak misafirlikteydik. Bizim evdeki bez şuan. Çok şükür birşey olmadı. Onlarda sökmüş salıncağı Allah korusun
SedaMeyra Berydeniz kapi araligina olana guvenemedim ben. Ebebekten siyah bir salıncak almistim. 4 yasa kaddr kullanılıyor
Medusafer Berydeniz astariart diye bir markanın salincagini kullaniyoruz tavana dubellerle asiliyor kızımızı bindirmeden önce defalarca esim kendisi binerek denedi hiçbir sorun yaşamadık sonra güvenle bildirdik aynısından şimdi annelerin evine de siparis verdim
GokturkAlp Berydeniz kardeşim oda kapısının üzerindeki duvara iki çengel taktı, matkapla deldi falan. Salıncağı onlara taktık. Çok sağlam oldu, 55 kg ağırlık bile taşıdı.