Aylingokce Ölçekler normalde ayına göre sıralanmış işte 1 1 ay dolana kadar 1 ölçek 2.aya girince 2 ölçek ay bitiminde 3 .aya girinca 3 ölçek 4.aya girince 4 ölçek o sekilde devam edecek evet her bebek farklıdır ama bı anda küçücük bebeğe yüklenmemiş bı anlamı yok hemde zorla filan içirmek asla yani ayına uygun olan ölçeği içsin acıkınca yine içer
KevserKaan Prensssannesiiii bir çok kişi yazmış ama yazmak istedim bende çünkü bana kimse nasil vermem gerektigini söylememişti çok zor bir süreç geçirdim kendime göre. Bebekten bebeğe degisiyo mama işi 2 ile 3 saat arasında ver 2 saattte bir isterse illa 3 saat dolmasını bekleme. Zaten 8 ile 10 kez beslenmesi lazım 2 saatte bir anca karsiliyo. 60cc ver mama bittikten sonra ağlıyorsa doymuyodur 90cc yaparsın. Mama bittikten sonra saat tutuyorum 2 saati dolmadan vermiyordum çünkü ancak sindirim oluyomuş diğer türlü gaz oluşuyo. Kolay gelsin 🥰✋🏻🌺
Prensssannesiiii KevserKaan 90 cc veriyorum 2 buçuk aylık oldu bebeğim 3 saat dolmasını bekliyorum 90 çok mu acaba hepsini içiyor ama reflü olduğu için çok kusuyor nasıl besleyeceğimi şaşırdım artık 😔
Melekkanne 1 ay 2 günlük bebeğim var doktorumuz 60 cc ver dedi doyuyor yetiyor bize gündüz emziriyorum gece mama veriyorum ben gündüz bütün sütümü içtiği için geceye kalmıyor,sizde 60 verin eğer yetmezse takviye verin aç kalmasından iyidir
Dilbur Prensssannesiiii ilk bebeğimi saatiyle besliyordum ana bu sefer nasıl her ağladığında meme veriyoruz aynı şekilde her ağladığında mama verdim Bi sakıncası olmadı aksine gelişimi daha iyi ablasına göre
_kuzucuki Biberon markalarınızı yazar mısınız bugünlerde sütüm az gibi biberon ve mama almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim (bebeğim 55 günlük )
Elmel Prensssannesiiii canm 60 veya 90 ver ama 2 veya 3 satte bir besle gündüzleri kilo alımı iyiyse gece bebek uyanmazsa 4 saate kadar sende uyandırma