Prensssannesiiii Hanımlar bebeğine mama kullanan vardır elbette aranızda 2 aylık bebeğim var sütten kesildim emzirmiyorum mama veriyorum kaç Cc veriyorsunuz kaç saat aralıkla veriyorsunuz ?
Yildizzza Prensssannesiiii 2 aylıkken 60 cc veriyordum 3 saatte bir ama bu bebekten bebeğe değişebilir canım 60 cc ver sonra anlarsın doymadığını bi 30 cc daha verebilirsin
plakayerli Prensssannesiiii ben emziriyorum ama akşam saatlerinde sütüm bitiyor o zaman 90 cc yapıyorum hepsini içiyor kusmuyor. 2 buçuk aylık
merve80 Prensssannesiiii ben hem emziriyorum hem mama veriyorum bir ay yedi günlüğüz 60 cc veriyorum doyuyor
Prensssannesiiii plakayerli mamaların arkasında kilosuna göre yazmışlar 4-5 kilo arası 150 cc yazıyor 4 saatte bir çok değil mi yaaa bende 120 veriyordum şimdi 90 a düşürdüm 2-3 saatte bir 90 veriyorum zaten reflü var birde gaz sorunu var
plakayerli Prensssannesiiii benim gündüz vakti çocuğu 4 saat beslemediğim asla olmuyor. Belki 4 saat aç dursa 150 iyi olabilir. Siz o kadar aç bırakıyor musunuz?
Prensssannesiiii plakayerli neye göre vereceğimi şaşırdım bende internetten bakıyorum araştırıyorum 118 cc diyor 2 aylık bebek için 3-4 saatte bir yani ne yapacağımı nasıl bekleyeceğimi şaşırdım çok verip rahatsız etmekte istemiyorum
Prensssannesiiii Ohaezgi 30-60 yenidoğan diyor araştırıp bakmıştım siz baktınız mı hiç internetten veya mamaların arkasında da yazıyor
Ohaezgi Prensssannesiiii evet baktım başlarda ona göre gittim, sonra yetmemeye başladı ekleyerek üstüne koydum aya kiloya bakmadım. şuan 6 aylık 180 içiyo. Doymazsa bi 30 daha yapıyorum ama genelde yetiyo
Defeninannesiii 2ay 3 günlük olduk bizde bebelac gold kullanıyoruz 3 saatte bir 90 cc veriyorum fazla verince zorla içiyor ama sonra kusuyor 3 saat zor dayanıyor hemen acıkıyor
Mevannesi Prensssannesiiii 90 cc veriyorduk biz 3 saatte bir ama bebekten bebeğe değişiyor kilo durumuna göre önce 60 ver hala istiyorsa 1 ölçek daha yaparsın gözlemle bebeği anlarsın zaten canım