Ebrugmss Merhaba. Saçlarım platin sarı ve aşırı kuru. Ne önerirsiniz acaba ? Dipten uzuyor ama uçları kırıldığı için 5 senedir aynı boyda saçlarım, uzamasını istiyorum 😐
Serrase Ebrugmss bakım maskesi kuruluğunu alır ancak birde düzenli kestirmek bı kaç ayda bir cm aldirin☺️
Serrase tatlisert 11.1 in içine mercimek kadar siyah karıştırıp onluk oksidan katıp diplere değirmeden sür hızlı bı şekilde tüm sarilara 5 6 dk sonra yıka ilk başta çok gri durabilir boyama esnasında panikleme yikayinca güzel bir renk çıkar ortaya gri ombre gibi zamanla buda akacaktir tabi😊
Cerenebi Serrase ağda sonrası aşırı büyük sivilcelenme oluyor bende oysa ki pembe pudrali kullanıyor kuaför ne yapsam sivilce azalir ? şimdiden teşekkür ederim 🙋🏻♀️
Mrvee00 Serrase Bencede evet olsun hamileyken boyatmama izin vermediler 🙄 artık değişmem lazım 😂🙋🏻♀️
poncikci Serrase canım saçlarımı evde kendim boyuyorum, en son fındık kabuğuna boyadım ama şimdi malum yaz geliyor daha sıcak tonlar karamel tarzı istiyorum ama kızıllık istemiyorum. Hangi marka ne renge boyamalıyım sence😘
AlyaDeniz Serrase su anda savımda sarı ombre var diplerde karamel gibi saçlarımı gri ombre yapmak istiyorum sizce dönüşür mü bide yanar mı korkusu var
Serrase AlyaDeniz griye dönüşür ama sonrasinda yine akıyor gri.iyi bir yere yaptırırsaniz da çok yıpranma olacağını sanmıyorum😊
Ozfuoz2 Canım meraba saclarımı ombre yaptım evde kuafore gitmeden nasıl bakımını yapabilirim ve dahada acmak istiyorum rengini ??
Serrase Ozfuoz2 evde daha da açamazsin rengini ama lumineks yapabilirsin cilası aktıkça bakım olarak maske öneririm😊