ebz09 Alyask bacim inan aynisini tutturdum ama rengi hatirlamiyorum 🙈😂😂😂😒 bi balkopugu yaptim sonra bisey ama neyyyy
ebz09 Alyask hani temizlikciler olur ya boyle tollu urun satarlar ordan almistim bekarken bide senin simdiki sac rengin ne onla.alakali ya tutturmak
ebz09 Alyask e senin o renge donmen daha kolay ben ceviz kabugu sacimin rengi 😂 hatta belki.koyu kahve bile olabilir Ben küllü bi renk yapmistim numarasini falan unuttum oda cok guzel olmustu
Alyask ebz09 aynen ya kolay ama kuaföre sordum küllü sacını turuncu yapar dedi ben de küllü ısıtıyordum normalde ama .. cevız kabuğuna bakayım
ebz09 Alyask iste asil kendi sac rengike uyguladim o sonuc oldu belkide sarili bi rnek uyguladim Ustune boyaboya derken tekrar o rengi yakalayamadim suan kendi sacima dondu😣 Ya bide merak ediyorum oglum 9 aylik emziriyorum.ben nezaman boyayabilirimmm😂
Sariiannee Alyask genelde evde boyuyorum ama boyamı İzmir’den kendi kuaförümden getirtiyorum.Bir açıcı ve bir boya gönderiyor
Singlemom Serrase bana doğumdan sonra aşırı yıpranmış saçlar için maske yada serum önerirmisiniz keratinli mi alsam marka yada ne kullanmak lazım işe yarar bişey gidemiyorum malum mahvoldular 🙏🙏