Busralyaa Serrase saçımın kendi rengi koyu kahve uçları sarı ombreli küllü saç rengi istiyprum yaa ama turunculu değil ve bi kere bi kuafore güvenip ombrelisini istedim yolda karton toplayan çingenelere döndüm okadar ipğrençti yani
Serrase Busralyaa alt yapısı sizin renginde olan bir saç için açmasiz imkansız küllü renk olması hatalı işlem uygulanmış
Serrase oglunasik1anne bir ölçü kuru maya 3 ölçü su veya süt ama sizin kuruluk problemi olduğu için süt saç yoğunluğuna göre ölçüyü ayarlayın kıvami şampuan gibi olması yeterli
Busralyaa Serrase allahtan o renk artık aktı gittş kısacık kesmiştim de bana küllü olmaz mı yani şimdi
Serrase Deletedmom814 😅 yanlış anlamışım siz yaptınız sandım burda görünen renk kumral karamel ama güneş ışığında çekilmiş biraz daha koyu bir renk olabilir
Deletedmom814 Serrase Benim saçlarıma olur mu peki siyah boya olduğu icin acıcı işleminde yanmaz dimi
zeynepsena24 Serrase kullanıcı ismini daha önce görmüştüm o yüzden sordum 😊 bende sivastayım, hangi kuafördü ? şu virüs olayları bitince baştan aşagı bi bakıma yanınıza gelmek isterim 😊
Sariiannee Serrase Saçımın dipleri teee kafamın yarısına kadar koyu sarı ama uçları açık sarı oldu dip boya yapmaktan.😒
Sariiannee Alyask genelde evde boyuyorum ama boyamı İzmir’den kendi kuaförümden getirtiyorum.Bir açıcı ve bir boya gönderiyor
Busralyaa tellibaykus 😂😂😂😂😂kuafor magduruyuz hayır bide istediiğimiz rengi göösteriyoruz yapamıcaksan ben bu rengi yapamam de okadar para veriyoruz iğrenç olmuştu saçım ya