canyarim @Serrase sorun şuki:) ne zaman açılcak kuaförler:)))) yapamıyorum bucurukten:) bıraksa ama olmuyor kuaförümü çok ozledim:) acı çekmeyi bile
Serrase Mucizemsin bu dediğiniz şeyler biraz da saçın kendi ile alakalı öyle bir krem maalesef yok ama istersen duş sonrası bakım kremleri uygulayabilirsin🌺
Svg_eyl Serrase cildim kuru hem nemlendirecek hemde her yere bulasmayan bir fondatön önerebilir misiniz?
Serrase Svg_eyl cilt yapısına uygun kremsi fondötenler uygulayabilirsiniz L’Oreal true match kuru ciltlerde oluyor bence cilt onu yedikten sonra fondötenler çok bulaşmıyo aslında
Deletedmom819 Serrase peki kuaf kartuş kullanılabilir mi bende makinesi var bacak kol için kullanıyodum bikini normalde kuaföre gidiyordum ama bu durumda gidemediğim için kendim halletmem lazım?
Serrase Deletedmom819 pudralı olmayan la alınabilir daha güçlü alır çünkü ama onunla evde başedebilir misiniz bilemem yoksa pudralı kullanın
02032020 Serrase saçımı açtım elastik gibi olmuş her banyo zamanı bir birine giriyor. Nasıl onara bilirim ? 🌸
Serrase 02032020 eminim ki iyi bir çok ürün ve marka vardır ama benim kendim için de kullandığım meta markanın maskesi👌🏻ben çok memnundum piyasada bulursanız temin edin🌺