Serrase Almisim cila tarzı boyalar saçta uzun süre bekletilmediği için saçınızda en uzun kalan açıcı olmuştur onu da ilk sütle bir kaç dakika sağmanız yeter ayrıca çok çok az oluyor vücutta boyanın emilimi
Almisim Serrase oy Allah razı olsun içimi rahatlattınız açıcı 8 gibi uygulandı üstüne 5 defa boya cila falan, sütüde baya sağdım, şuan emzirebilir miyim uyumuyor yavrum:'(
Almisim Serrase Serrase Hem istediğim saçı yapmadı hem saçı mahvetti hem o kadar uzun süre bebekten ayrı kaldım emziremedim ve parasınıda son kuruşa kadar aldı. Bu konuda yapabileceğim bişey var mı? Şuan saçım plastik gibi resmen ya ağlamk istiyorum :'(((
Almisim Hem istediğim saçı yapmadı hem saçı mahvetti hem o kadar uzun süre bebekten ayrı kaldım emziremedim ve parasınıda son kuruşa kadar aldı. Bu konuda yapabileceğim bişey var mı? Şuan saçım plastik gibi resmen ya ağlamk istiyorum :'(((
Serrase Almisim bulunduğunuz şehrin berberler ve kuaförler odası ile iletişime geçin belki yardımcı olurlar.
Almisim Serrase tşk ederim :) saçın geri canlılığını kazanması için ne yapabilirim ve bu müşteri memnuniyeti sıfır olan insanları mağdur eden, tek amaçları ticari kazanç olan bu işletme sahibi hakkında ne yapabilirim:(
Almisim Serrase tmm tşk ederim onun dışında tüketici hakları mahkemesinede başvurabilir miyim sonuçta satın alınan mal olmasada bir hizmet
Serrase Almisim ilgili yerlere şikayet edin tabi berberler ve kuaförler odası gibi..haftada iki kez filan güçlü, kaliteli bir maske uygulayın baya toparlayacaktır.
Serrase Almisim tabi ki ispat delil belge varsa hakkınızı arayın tekrar tekrar geçmiş olsun.. Almisim profesyonel ürün olarak bir çok marka var ama ulaşabilirliginiz nasıl olur bilemem kozmetik mağazalarından da temin edebilirsiniz. Rica ederim🌺
gulsahtutlu Ay nolur yardım o zaman. Hayatımda ilk defa saçımı boyadım bu akşam, yeni doğum yapınca değişiklik istedim. Palettenin altın karamel rengini aldım açık bi kahverengi renk olucak diye gördüm internette. Ama bir boyadım diplerim açık bakır rengi uçları koyu kendi rengim gibi. Dibim çok açık görünüyor ne yapabilirim.
Serrase gulsahtutlu uçlarınızda daha öncesinde boyamış olduğunuz koyu renginiz varsa o yüzden koyu olmuştur boya boyayı açmaz diplerinizi doğal renge boyayarak durumu esitleyebilirsiniz🌺
Almisim Serrase hiçbir maske bilmiyorum önerebilir misiniz lütfen ve Allah razı olsun sağolun ilginiz için
Almisim Serrase hiçbir maske bilmiyorum önerebilir misiniz lütfen ve Allah razı olsun sağolun ilginiz için
Almisim Serrase çok tşk ederim Allah razı olsun, kuaförde bir nevi doktor Allah insanı iyisiyle karşılaştırsın
Almisim Serrase çok sordum ama kusura bakmayın lütfen. Emzirirken brezilya fönü ve keratin bakımı yaptırabiliyor muyuz? Brezilya fönü çok kötü kokuyor ve işlem 3 gün tekrarlanıyor ya süte bi geçişi olur mu acaba?
Yagmur12 Serrase biraz garip bi soru ama 😂kaşlarıma kontur yaptırdım 2 sene önce ve şuan rengi açtı siyahtı kahverengi berbat bi renk oldu maddi durumumda yok yeniden yaptırmak için acaba saç boyası sürüp biraz beklesem olurmu🤔😆kahverengiligi gitsin yeter
Serrase Yagmur12 olur evet,ama çabuk eski haline döner teninize değdirmeden pamuklu çubuk yardımıyla düzgünce surerseniz bişey olmaz ten boyanirsa hemen çıkmıyor ☺️
Serrase Serapaylar bütün siyah boyalar çabucak akıp solar hep siyah kullanıyorsaniz taş kına sürün ama başka boyayaya dönüşü imkansız gibi bişey