ikiprens_annesiii ReisinKizi küçük oglum rahatsız biraz geç atabildim k.b canım https://resmim.net/i/00Ujk
Mom9870 Ballilokmamelmaliturtam Malzemesi kaliteli mi? Bir de büyük ya ben tek başıma halledemem sanırım değil mi?
Ballilokmamelmaliturtam Mom9870 Evet çok memnunuz oğlum 1 yaşındayken aldık şimdi 20 aylık severek kullanıyoruz. Uzaktan kumandalı o yüzden kullanımı da kolay
ikiprensannesi_gul Mom9870 yaa benim oğlumda bir gece ansızın ağlamaya başlamıştı 😊akülü araba diye babasıda mecbur kaldı almaya siz ne kadarlık bişey düşünüyosunuz acaba
ikiprensannesi_gul Mom9870 anladım bizde işte yeni aldık sayılır 2 ay olmadı daha güzel araştırın yanlız biz 2.700 e aldık biraz büyük 40 kiloya kadar biniyo panther sanırım yanlış hatırlamıyosam servisi olup olmadığınada dikkat edin hayırlı olsun şimdiden
Mom622626 Mom9870 bende almak istiyorum ama benimki yavaş bidenlerin yüzüne bile bakmaz. Hiçte anlamam bunlardan, otelde biniyordu her akşam ve ordakiler baya hızlıydı öyle bişey bulmam lazım.
Mom9870 Mom622626 12 v almak gerekiyor bunun için, bende öyle kararsızım ki ona vereceğim paraya gidip başka şeyler mi alsam diye de düşünüyorum. 🤦♀️
AnneBebek1 ikiprens_annesiii memnuz kaldınız yani bizde ondan almayı düşünüyoruz uzaktan kumandası yok saniriyordum ben yorumunuzu görmem iyi oldu bir dahaki gelişinde Alicam fiyatı ne kadar di aldığınızda?
ikiprens_annesiii AnneBebek1 1300 tl ama hepsinde kumanda yok cnm biz nisanda gelenden aldık kumandadırlar işlevsiz oluyor çocuğun küçükse
Mom622626 Mom9870 aslında gereksiz bişey 😒 ama işte başka çocuklarda görünce insan dayanamıyor. Bir kaç ay sürerler sonra bıkarlar. Neyse sizde kullanmayınca satarsınız.
ikiprensannesi_gul Mom9870 ricalar efenim böyle çocuklar için bence büyük bir ihtiyaç yani maddi olarak öyle o yüzden kimse mağdur olsun istemiyorum akıl vermişim gibi algılamayın lütfen eminim sizde çok araştırır ve en iyisini alırsınız zaten 🌸
Mom9870 Ilkgozbebegim06 Yaaa bende bundan korkuyorum, oynasa hiç sorun değil hadi bir şekilde yine istemezsen 2.elden falan satarsın ama o da çok uğraştırıcı. Böyle güzel kullanacağını bilsem keşke. Siz ne aldınız?
Mom9870 ikiprensannesi_gul Ay yok Estağfirullah. İyi olur tabii fikir ediniyorum bende, bir de dediğiniz gibi az para değil sonuçta alacaksak bari elimizde kalmasın.
Mom544154 Mom9870 dün sahilde pilsan marka gördüm. Baya iyidi çocuk bi saate yakın bindi çok hoşumuza gitti eşimle. İki kişilikti beyaz büyük tekerliydi
Mommysharkdoodoodoodoo Yaşına girdiğinde almıştık iki kişilik pilsan attack markası modeli. 12V ben aldığımda çok uygundu şu an uçmuş fiyatı
Tontisimm Mom9870 baby hope marka audi aldık 1300 tlye kırmızı çok havalı birşey ona bakabilirsiniz bence gayette kullanışlı. 3 farklı şarkı seçeneği ve kornası da var.
Mom9870 Tontisimm Nereden aldınız acaba? Bazen 2.elden de güzel kullanılmış arabalar gördük ama emin olamadık biz aslında audi çok istiyoruz da onu sıfır almak şuan çok zor. Belki 2. El bulabilirsek temiz alırız.
Mom544154 Mom9870 buldum bundandı. İki çocuk biniyordu ona rağmen baya iyidi. https://www.hepsiburada.com/pilsan-attack-cift-kisilik-uzaktan-kumandali-12v-akulu-araba-beyaz-05-272-pm-HB00000DJR0P