ikiprens_annesiii Mom9870 vallahi biz a101den aldık 12 v uzaktan kumanda mp3 çalar 50 kg taşıma baya iyi yani boşa para vermeyin derim
AnneBebek1 ikiprens_annesiii memnuz kaldınız yani bizde ondan almayı düşünüyoruz uzaktan kumandası yok saniriyordum ben yorumunuzu görmem iyi oldu bir dahaki gelişinde Alicam fiyatı ne kadar di aldığınızda?
nursocum Mom9870 Bizde pilsan ranger aldık çok güzel araç eşim pahalı bişey almak istedi ama gerek yok. Biz hatta burdan bi oyuncakcıdan şans eseri bulup aldık 2 gün oldu alalı üzerinden inmiyor anahtarı var ona deli oluyor ☺️
ReisinKizi nursocum kaç yaşına kadar kullanılabiliyor. Ve şimdi kaç yaşında bebeğiniz. Benim kızım 15 aylık bizde almak istiyoruz ama henüz küçük sanki
nursocum ReisinKizi 17 aylık şahsen 2 çocuk sığar baya büyük 7-8 yaşındaki çocuklar bile çok rahat biner e bebekte de baktım çok küçüktü araçlar
ilkbahar ReisinKizi 15 aylık kullanabilir bizimki 13.aydan beri kullanıyo😄 uzun yıllar kullanılıyodur, 3 4 yaşına gelince 24 voltluk olanlar var 🙆♀️😄
ilkbahar Mom9870 benim oğlum 14 aylık baya çok seviyo 🙃 1 aydır kullanıyo yani içine oturtup biz kumandayla kullandırıyoruz 😄 Land Rover kullanıyo 12 voltluk plastiği felan baya kaliteli, yurt dışındaki dedesinden hediye ama türkiyede de vardır herhalde 🙆♀️
ReisinKizi ilkbahar ohoww 24w luk baya otomatik araba gibi. Annesi gibi araba düşkünü olacak bizim kız 😁
nursocum ReisinKizi vallahi onu bilmiyorum başka oyuncaklarda aldık ayrıca fiyatını bilmiyorum ama model olarak benim söylediğimin en uygun fiyatlısını alabilirsiniz satıcıdan satıcıya değişiyor
ikiprens_annesiii ReisinKizi küçük oglum rahatsız biraz geç atabildim k.b canım https://resmim.net/i/00Ujk
nursocum Mom9870 evet evet kapısı yok sadece bence büyük rahatlık pıt diye girip çıkıyor USB girişi radyosu kornası var şarjıda 2 gündür kullanıyoruz hala bitmedi
nursocum Mom9870 biz baktık 17 bin 😂 gerek yok bence fahiş fiyatlara oyuncak neticede sizin balkonda da ne sürülür ama
ilkbahar Mom9870 fiyatı yurt dışında 140 evro, Yani 1400 tl felan kabaca 😄 çok değil bence, ama türkiyede daha pahalı satıyo olabilirler 🙆♀️
Mom9870 _Ahlas_ Ay o araba çok güzel gerçekten başından beri onu düşündük bizde. Bir ara 1700 TL ye bulduk almadık şuan o kadar pişmanız ki.
Zhnce _Ahlas_ sizde de varmış madem bi soru sormak istiyorum. Böyle sürerken gaza basınca ses seviyesi nasıl acaba Bana çok geliyor ama esim yok normal diyor