incidenizzz Mom9870 ya biz aldık canım dolu hunter marka çok çok iyi evde vurmadigimxi yer kalmadı ama bana misn demedi iyikide almışım yani biz alırken 1300 taksitle 1400 aldık
Cansudurmaz Mom9870 pilsan 12v BMW miz var 🤣 çok memnun kızım o istemedi ama biz heves ettik ana baba olarak aldık işte 🤣
Feslegenkokulu Mom9870 kızım 5 aylık kocam tutturmuş araba alıcam diye bi dur az bişe buyusun alırsın dşyorum kafaya takmış😂
Mom9870 Mrbmrb Evet sanırım bizde ondan yanayız ama sığar mı yada be kadar kullanır bilmiyorum 3 yaşında şuan.
ikiprens_annesiii AnneBebek1 1300 tl ama hepsinde kumanda yok cnm biz nisanda gelenden aldık kumandadırlar işlevsiz oluyor çocuğun küçükse
Mom9870 Smrenes Ay scooter süremiyor ya öğrenirse aslında daha güzel ama yapamayınca da sinirleniyor.
Smrenes Mom9870 oturmalı scooter alın çocuklar acayip seviyor trendyoldan almıştık büyüyünce oturma yerini çıkartırsın oğlum bayılıyor 😍tavsiye edebilirim
Fulyaalin Mom9870 biz şok a gelen 12 v akülü araba almıştım jeep tarziydi 😂 güzel memnunuz 1000 TL ydi sanırım