Ozge04858 Birbebekkkbircicek bende anlamıyorum nasi doydugunu oyle emiyor memeyi bırakmıyor ağlamaya başlıyor bi müddet sonra kucağına,alıp sakinlestiriyorum sonra geri vermeye çalışıyorum almiyo
Birbebekkkbircicek Ozge04858 kız aynısı valla meme veriyorum ya ağlamaya başlıyor kafasını itiyor kızarıyor bazen sonra memeyi tekrar vermeye çalışıyorum ağlıyor asla almıyor
Mom987 Birbebekkkbircicek Cunku mananın hazmi zor o yüzden uzun sure acikmiyor. Günde5 6 bez kirletiyorsa doyuyordur
Misipisi35 Mom987 dogrudur ben bebeğimin çişini takip edemiyorum kaka yaparken yaoiyo herhalde genelde kaka takipliyorum
Serapveminikleri Mom987 valla cnm benimki 1 haftadır çişini anlıyorum 🤣her emmede kaka yapıyordu çişi anlamıyordum
Mom987 Misipisi35 Masallah. Anladım Bende günde 1 defa yaparsa yada hic yapmazsa endişe etmeyin hepsi normal diye söyledim. Allah anali babalı büyütsün 😊
Alyaa_43 Birbebekkkbircicek dolu dolu çişli bezi kaka yapması ayda en az 500 gr alması bunlar normale kilo alması iyidir biz 1 yaşımıza giricez günde 3 4 defa kaka yapıyo doyduğun anlıyorum dolu doluda çişli bezimiz oluyo
Oguz68 Birbebekkkbircicek benimki 3 ay 20 gunluk hala öyle meme reddimiz var ve arkadaşın anlattigi gibi. Uyku sersemi emiyor ve sanki sütüm giderek azalıyor
Gupssse Birbebekkkbircicek resmen beni anlatmışsın cnm ya valla ben de şaştım kaldım meme ile kavga ederken ağlaması ;(
Birbebekkkbircicek Gupssse bagrıyor memeyi ağzına tıkıyorum öp bile yağıyor bazen 😭 biberon hiç verdin mi canım kaç aylık