Mom0971 Kizlar kedim her yere isiyor ya biktimmm, veterineri aradim cok su iciyor olabilir dedi vs vs acaba boyle bi durumla karsilastiniz mi neden olabilir ki?
ilkbahar Mom0971 ay kanki ben hiç kedi besleyemem ya o yüzden bilmiyorum 😩 küçükken korkuttular beni hala çok yaklaşamıyorum
Nazraa Mom0971 Bebeğin var mı bilmiyorum eğer yeni doğduysa onu kıskanmış olabilir bir arkadaşın başına geldi bu
Mom7676 Mom0971 İlk defa duyuyorum ama acaba çiftleşmek istiyor olabilir mi o dönemlerde biraz sıvı salgılıyorlar. Biz 3 4 kere kızgınlık dönemi geçirince artık 7 aylıkken kısırlaştırdık. Yani bişeylere kızmış olabilir bebeğinizi kıskanmış olabilir ilgi istiyor olabilir biraz sevin oynayın emin olun anlıyorlar sizi
Mom0971 Oykuaygun 4 aylik kedi ciftlesmek istiyor olabilir mi acaba? Ilk defa kedim oluyor o yuzden tecrubesizimde :(
Derinsmommm Mom0971 4 aylık kedi çiftleşmez 7 aydan sonra başlıyorlar sizin ki daha yavru. Bilemedim eve alışması zaman alabilir belki bu yüzden yapıyordur. Biz 2 aylıkken dişi kedi aldık ama böyle bir şey yaşamadım.
Mom0971 Derinsmommm bizde 3 aylikken sahiplendik ama bilemedim uzuluyorum ama sinirleniyorumda kacinci kere yapti boyle 😕
Mom0971 Karalahana ilk defa evde kedi besliyorum ve boyle oldu acaba dedim diger kedilerde yapiyor ama ev sahibi mi farkinda degil diye dusunmeye basladim artil🤦🏻♀️
Mom62636362 Mom0971 Sert davranmış olabilirsiniz. O aydaki bir kedi henüz çiftleşmeyi falan istemez, eğer tuvaletini yapmaması gereken bir yere yapıyorsa bir kedi ya ilgi çekmek istiyordur, ya da hor davranıldığı için depresyondadır
Mom0971 Mom62636362 bir cok kez yapti nerdeyse her gun mutlaka yapmamasi gereken bir yere yapar oldu acaba sevgiden ibarrt midir gercekten?
9999 Mom0971 Merhaba . Üç yıldır kedi besliyorum . Bir dönem kedimiz sağa sola işemeye başladı ve kızgınlık dönemi sandık. Fakat veterinere gittiğimizde böbreğinde kum olduğunu söyledi ve ameliyat oldu . Yani kediler hasta olduklarında belli etmek amaçlı bunu yapabiliyor . Kızgınlık dönemlerinde vesaire asla böyle bit şey yapmadı bu arada kedimiz. Bir an önce veterinere götürmenizi tavsiye ederim.
Karalahana Mom0971 Kumunu sürekli temiz tutun ve sürekli kuma götürüp koyun belki daha bilmiyor olabilir
Mom62636362 Mom0971 Onu her seferinde kumuna götürüp patisini sürtün kumuna, aklınıza geldikçe kumuna alın bırakın. Nerede olduğunu iyice öğrensin. Bir de kumunun temiz olduğundan emin olun