masalperisiii Helloooo kızlar 😍 Bugün akşam menülerinizde neler var bakalım ? 🤓 Bende bamya, patatesli tavuk sote, pirinç pilavı ve salata olucak 😋
Lay masalperisiii asla bu kadar çeşit yemek hazırlamam 🙈 Biz eşimle genelde tek çeşit yapar yeriz yanına da salata ya da yoğurtlu vs.
Astalavistaaa Sac kavurma, pirinç pilavı, mercimek çorbası. Abimler ve annemler akşam yemeğine geliyor 🤭🤭
masalperisiii Astalavistaaa Maşallah 🤌🏻 Ay o telaş kalabalık nasıl yoruyor insanı dimi 🤦🏻♀️ Kolay gelsin ve afiyet olsun canım 😇
masalperisiii Lay Genelde bende öyleyim ama bugün bi yapayım dedim 😂😂 Gerçi yine ben 2 -3 çeşit yapıyorum ya. Yanına illa bi pilav ya da makarna yaparım. Yoğurt veya salata olur öyle genelde 😋
masalperisiii Seyma-2436 Ooo 😋 Ya Kayseri yağlamasını hiç tatmadım ama çok merak ediyorum ya yapmaya da cesaret edemiyorum 😝😂
masalperisiii Mom0911 Yazın çorba gitmiyor ya biz içemiyoruz kişiden kişiye göre değişir tabi ☺️ Afiyet olsun canım
masalperisiii Btlbyza Afiyet olsun canım biber dolmasını eşim çok seviyor benim de. Ben biberi sevmediğim için içini yiyorum 😂🤦🏻♀️