Tkerman Bebeğim 2.5 aylık emzik almadığım marka kalmadı hatta Amerikadan mam markada var yok hiçbirini almıyor napmalıyım
Blks_bb Tkerman bence zorlamamlisin benim ki de 47 günlük çok nadir emzikle isi keyfi yerindeyse alıyor ben zorlamiyorum hiç
Hcy Tkerman bizim ev de emzik çöplüğü 😅oğlum 5 aylıkken bibs’i tuttu. Ara ara teklif edin. İnşallah sizinki daha erken tutar 🙏
Simay0123 Tutmayan bebek tutmuyor istersen 500liralik emzik al. Benimkide tutmadı evde çeşit çeşit emzik var.
Tkerman Blks_bb zorlamak istemiyorum bende ama biberonda almıyor ve yakında işe başlayacağım ananem bakcak bebeğe onun için istiyorum evde olsam ben de hiç verme taraftarı değilim
Ezgivebebegi Tkerman benim bebeğimde aynı ve bende 1 ay sonra işe başlyacağım nasıl süt içecek bilmiyorum çare bulursanız bana da yazın lütfen
Kubralya1 Mommy_bee benim bebegimde tutmadı uykuya dalınca göğsümü çekip meme verdim anlayıp hemen atti
Dorukcugummm Tkerman philips avent ultra air denediniz mi? %98 tutma oranı var.Oglum ilk verişte hemen tuttu ve artık başka marka emzik tutmuyor🤷♀️
Gorkemkc Tkerman bakkal emziği denedinizmi bende hiçbir emziği almamışım sadece bakkal emziği emmişim
Kubralya1 Tkerman canim benim 4 ay 7 günlük almadı çok marka denedim olmadı dağa da alır mı sanmıyorum o yüzden pes ettim