Tosbikhamza 1 bck yasindayiz normalde de sallarken pispis elektrikli supurge caliyoruz zaten hep yanindada ee ee diyorum ama son 1 aydir sallanirken kendini ayagimdan saga sola atip kendisi uyumak istiyordu sonra son zamanlarda artirdi bunu surekli sallanmak istemiyor gibiydi bende bir gece yani 5 gun once tamam dedim yatirdim yatagina kendimde oturdum gotune pispis yaparak ve ee ee diyerek uyuttum 40 dakikada tam uykuya daldi arada kalkcam dedi 2 kere agladi ilk gece ama hayir dedim hadi ee ee dedim tekrar yatirdim sonunda uyudu 2. Gece gotune pisps de istemedi sadece ee ee ve supurge sesiyle uyuduk 3. Gece yataginin disina yanina oturdum ee ee supurge ayni sekil ama ee ee yi cok demedim 5 dakika sonra sustum ogun 10 dakikada uyudu 4. Gece de zor uyudu esim denedi ilk ben yapiyim diye klkcam diye aglayinca kiyamiyorum sen gel dedi ben gene yatirdim ee ee pispis yataginin kenarina oturdum gene 1 saate uyudu 5.gece en zoruydu yani dun gece annemde kaldim orda yatagindan baska yerde ilk defa sallanmadan uyudu 1 saatte uyudu yanina uzandim yuzumu oynadi arada kalkcam dedi yatirdim ee ee pispis devam arada poposunada yaptim yalniz hissetmesin diye sonra yarim saate uyudu kalktim yanindan. Yani demem oki bence daha kucuk hic zorlamayin anlamasi icin en az 1 1bck yas gerek bence cunku obur turlu cok aglicak tamamen eziyet cocuga, bana gore cocuk uyku egitimi zamanini kendisi gosteriyor zaten zamanla size ayakta uyumak istemedigini anlatiyor bekleyin derim ben hic aklimda olmayan bir zamanda uyku egitimu vermis oldum cocuguma ve kendi istegiyle karariyla onu hic aglatmadan uzmeden verdim. Ben karsiyim oyle birak cik aglat sabahlara kadar hic yalniz birakmadim tamamen uyuyana kadar hep yaninda durdum guzelce ee ee diyecegiz dedim uzmedim onu kiyamamda zaten o sekilde aglayarak egitim vermeye verenleride anlayamiyorum bence zorlamayin hic istedigi zamani o size gostericek insallah anlatabilmisimdir 😘❣️