bebegimlebuyuyorum Kızlar bebeğim 4-5 gündür emekleme pozisyonuna geçiyor öne arkaya sallanıp duruyor😅 Geliyor gelmekte olan🤦🏻♀️ Sizi bebekleriniz kaç aylık emeklemeye başladı ve emekleme pozisyonuna geldikten ne kadar sonra emekledi?
Fulyaalin bebegimlebuyuyorum hiç sürünmedi hiç geri emeklemeei sallanmadi garip bir şekilde birden emekleme pozisyonu na gelip 7 Ay sonuna doğru emekledi
Girlpower bebegimlebuyuyorum 5 aylık olmak üzereyken o hareketi yapıyordu birkaç gün sonra sürünmeye başladı 5.5 aylık emeklemeye başladı gerçekten geliyor gelmekte olan yorucu süreç başlıyor size bol bol enerji dilerim kızım artık 7 aylık oldu beşikten ayağa kalkıp çıkıyor dün bi tuvalete yukarı çıktım ben gelene kadar çitten çıkmış ben aşağı inirken o da merdivene tırmanıyormuş birden beni görünce heyecanlanıp düştü😂
Liya61- bebegimlebuyuyorum benım bebisim 7 ay 4 günlük emekleme pozisyonuna alıyorum onu ellerinin üzerinde duruyor ama emeklemiyor sevmiyor mıymıylanıyor genelde ama ayakda dimdik duruyor yürümeye daha meyilli sanırım emeklemicwk ya bilemedim
bebegimlebuyuyorum Portakalkokusu Geri geri cm cm emekliyor. Sırtüstüyken ileriye itiyor kendini. 11 gün sonra 8 aylık olacak.
ArtHistory duru2603 benim kızım 2 gün sonra 10 aylık olacak koltuğun arkasına dayanarak ayakta duruyor ama emeklemiyor, yüzüstü durmaktan ve yatmaktan hiç hoşlanmıyor.Her ay düzenli kontrolüne götürüyoeuz çok şükür bir sıkıntısı yok ama anne yüreği işte arada sırada takıyorum.
bebegimlebuyuyorum Fulyaalin Bizimki geri geri sürünüyordu bir anda emekleme pozisyonuna geçti ama daha gidemiyor sallanıyor sadece.
Fulyaalin bebegimlebuyuyorum bir kaç güne emekler bence genelde çünkü sallanıp emekleyen çok gördüm 😊
Beyzayldz Oğlum 5 aylık. Poposunu kaldırıp yüzüyle sürüne sürüne gidiyor 2 3 kerede emekleme pozisyonu aldı ama sallanıyor 😂
Dmlafrkn balyanakannesi2 Bizimkide 9 aylık olacak sadece otururken oyuncağa gitmek için öne gidiyor geri geliyor ama emeklemiyor sürunmuyorda yuvarlana yuvarlana dolanıyor evde😬
bebegimlebuyuyorum ArtHistory Hiç takmayın. Her bebeğin gelişim süreci farklı emeklemeden yürüyen bebeklerde çok fazla. Yürüdükten sonra emekliyorlar.
duru2603 ArtHistory ya evet insan takıyor kafaya benimki yüz üstü duruyor bi süre oyalaniyor ama emekleme sürünme yok bizden 2 ay kücük bebe komando gibi dolanşyor evde bizimki oturuyor anca😂
ArtHistory bebegimlebuyuyorum ilk kızımda öyle oldu emeklemeden 14 aylık yürüdü. Bakalım ablasının izinden gidiyor herhalde. Teşekkir ederim sağlıcakla büyüsünler.
bebegimlebuyuyorum Liya61- Kendi kendilerine yapıyorlar canım. Ben hep yere bıraktım kendi kendine oyalandı ama gözetledim hep.
Girlpower bebegimlebuyuyorum kesinlikle evet benim salonumda artık yerde komple çarşaf serili koltukları da çitle birleştirdim ama çıkıyor işte benim de kaldırılacak eşyalarım var nereye kaldırcam bilemiyorum😮💨
ggmom bebegimlebuyuyorum 6ay 12 günlük suan. 5.5 tan beri rahat bir şekilde sürünüyor benim canavar gitmediği yer yok🤦🏻♀️ Yürüyen versiyonunu düşünemiyorum 😂
bebegimlebuyuyorum ggmom Yürümeyi geçtim emeklemesine bile katlanamam ben kesin😅 Evimin parlak beyaz fayans, sürekli salyası akıyor, her gün sil süpür ölürüm kesin😂
bebegimlebuyuyorum Girlpower Çittende çıkıyorsa yapacak bir şey yok o zaman😆 Bizim eve parlak ve beyaz fayans günüm artık silip süpürmekle geçer. Prizler hep yere yakın, mutfak açık mutfak. Tam bebek düşmanı bir ev😂 Allah kolaylık versin bizlere