leynanin_pembemantosuu caykolikk makarna 1 yaş diye biliyorum ben benimkide yeni girdi yaşına tavuk sulu makarna yaptım verdim yemedi
Deletedmom_29 caykolikk çiğneyebiliyorsa yer ama kıyma ona uygun çift çekilmiş mi? 8 aylıkken kuzu kıymaya başlamıştık biz 7 aylık kıyma hiç vermedim. Makarna hangi makarna, içinde alerjen madde ya da bebeğinizin daha önce yemediği bir madde var mı?
caykolikk Deletedmom_29 makarna normal marketten aldığımız makarna kıyma da kurban kıyması çok yağlı değil ama dana kıyma
Deletedmom_29 caykolikk içindekiler kısmına baktınız mı? Ben mesela oğluma Nuh’un Ankara makarnası veriyordum. İçinde süt ürünü ve yumurta olmadığı için.
Waris caykolikk kuzu kıyma verseniz daha iyi olur sindirimi daha kolay. Marketten aldığınız makarnanın da hiçbir besleyici değeri yok vermeseniz daha. Ya ev yapımı erişteniz varsa ondan verebilirsiniz ya da bulabilirseniz organik karabuğday makarna verin. Tabi içerisinde yumurta beyazı olmaması gerekiyor.
Tugce2403 caykolikk fazla tuz değil sıfır tuz olması lazım. Ayrıca salçalı, dana kıyması, normal Makarna da olmaz. Çift çekilmiş kuzu kıyması olacak kavrulmayacak buharda pişecek Makarna da bebek makarnası olacak sıfır tuzla pişirilecek
nhr caykolikk diger arkadaslar makarna ve kiyma icin yorum yapmislar ben tarhana konusunda soyleyecegim eger kendi tarhananizdan kullaniyorsaniz agir gelmis olabilir onlarin iceriginde cok baharat ve domates gibi alerjik besinler oluyor eger tarhana vermek isterseniz bebek tarhanasi verebilirsiniz ben vitma markasindan aliyorum hem tarhana hem bebek makarnalari var aylarina uygun secim yapabilirsiniz butun urunlerin altinda aciklama yaziyor
caykolikk nhr kendimiz yapıyoruz ama yiyordu aslında çok sevmişti aöa Köye gittik orada biraz değişik pişiriyolar sıcakta ağır gelmiş olabilir diye düşündüm
aslimutlu1 caykolikk yani biraz küçük gibi .daha yeni yeni oturan yeni yeni başka gıdalara başlayan bebeğe biraz ağır gelebilir .kıyma yağlı ve sindirimi zor bir besin .çorba tarzı şeyler yapsan daha faydalı olur . yinede sen bilirsin.
caykolikk aslimutlu1 yapıyorum da yemiyor ya aslında buyuk kızım da iştahsız 4 yaşında seviniyordum şimdi küçük ek gıdaya başlayınca kıskanır belki sıfırdan o da sebze falan yer diye ııh yok yani yemiyorlar bildiğin et türü yiyor çocuklar yada meyve babası kılıklılar 😒😒😒
aslimutlu1 caykolikk et e dikkat et te yiyorsa yedir eğer zorlanıyorsa , huysuzluk kusma kakada zorluk varsa yedirme .benim oğlanda öyle etçi.
Pankek caykolikk Ben kıyma, rendelenmiş sebze ve şehriyeyi pişirip veriyorum. Lapa kıvamlı oluyor. Güzel yiyor. Şehriyesini az koyuyorum ama. Et yani yağsız kuzu kıyma verebilirsiniz. 10-20gr ile başlayın yavaş yavaş arttırın
Pankek caykolikk Aynen pirinç de olur. Bulguru biraz daha ilerki aylarda tercih ettim ben. Hem biraz sert düşüyor hem de hazmetmek daha zor diye. Bulgur 1 yaşından sonra verdim ama dediğim gibi benim tercihimdi
Waris caykolikk başka bir postta da bir sürü saydırıyorlar akıl verenler çok biliyorsunuz falan diye🙈 pişman olmuştum valla yorum yaptığıma😬 sakın yanlış anlamayın lütfen bilmişlik fln değik naçizane bir öneri tabi düşününce bizler nasıl büyüdük. Daha 3-4 aylıkken yemeklerim suyuna ekmek bandırıp verirlermiş. Çocuğunuz nasıl seviyorsa sizin de içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın gitsin. ☺️