Korayyy Öncedende yazmışşar yorumları tam okuyunca fark ettim 🤣 bizde çakıl bambam yaptık çok güzel oldu onun için söylemiştim
Bireylulmeselesi02 -minikmucizem- yaa kesinlikle annenizin değerini bilin ben çok zorlanıyorum 😭😭zor giderim canım ya hiç durmayorlar😭
-minikmucizem- Bireylulmeselesi02 Bizde hiç tek yok ki ☺️ Önce ikiz, sonra üçüz olmuş. Annem gençliğimi çürüttünüz deyip duruyor. 😂🙈
Bireylulmeselesi02 -minikmucizem- ayyy şaka yapıyorsun 😳bende çok korkuyorum ola ki hamile kalırsam yine ikiz mi olur diye 😬vala annene helal olsun ben ikizlerle çürüdüm diyebilirim 24 yaşındayım ama kendimi daha yaşlı ve yprgun hissediyorum 😭😭
-minikmucizem- Bireylulmeselesi02 2 doğum 5 çocuk diye dalga geçerler annemle hep. 😅 Annem hep anlatır ömrümü yediniz diye. Gerçekten zor ikiz. Ama iyiki diyorum hiiiç kusura bakmayın ☺️ İkizim olmasa ne yapardım bilmiyorum. 🙈
Flamingom Bireylulmeselesi02 kendi aramızda dedik eşim doğum gününü 30 kişi ve 10 cocuk a cıkardı daha 2 hafta var daha da artar orduya pasta alamam. Maketler 5-10 sene kalıyor cocuga da seker vermiyorum kahvaltı organızasyonu olacak zaten maksat cocuk mum üflesin
Asafecrin Bireylulmeselesi02 bnm de oglum 2 eylülde 1 yasına girecek bnde arayış içindeyim bklim suracıkta
Bireylulmeselesi02 -minikmucizem- ikiz olaması çok güzel 🥰ama annene gerçekten allah iyi sabir vermiş 3 bakmak daha zorduru eminim😬