Bireylulmeselesi02 Kızlar ikizlerim 2 eylülde 2 yaşına girecekler🥰instagramdan bana güzel konsept olan yerler söyler misiniz 🤗bu arada ankaradayım ben 🥰ikizlerimden biri kız diğeri erkek o yüzden kafama yatan güzel bir konsept bulamadım🙄
Thebabyy Bireylulmeselesi02 Eylül’ün 28 ’inde 1 yaşına girecek oğlum bende düşünüyorum belki fikir olur bana da 🥰
birfincantuzruhu Bireylulmeselesi02 ıkiz olunca hele ki cinsiyet farklı olunca zor oluyor maalesef benim oğlum da kasım da 1 yaşına girecek patron bebek yapicam çünkü aşırı benziyor sarı renkli gözlü kel😂
Beyziikoo Bireylulmeselesi02 Bahçede mangal yapalım aşkım olmaz mı 😂 Aayyyy sağlıkla girsinler yeni yaşlarına kuzularım beniiimmm 🥰🥰🥰 Bebeğim parti evleri var Kızılay ulus falan bi araştırsana gidip seçerek yapman sana daha iyi olur belki 🤗 Instagramım yok oradan bilmiyorum 🙈
Thebabyy Bireylulmeselesi02 evet heyecan dorukta ilki nasıl di siizn 🙈 İlk defa böyle bişey yapicam aklımda deli sorular
Bireylulmeselesi02 birfincantuzruhu ahahaha işte ben ikiside uysun istiyorum ama hiç güzel bulamıyorum🙄
Bireylulmeselesi02 Thebabyy ilki benim arkada pembe ve mavi balonlar vardı önde de kendimin hazırladığı ikramlıklar vardı canım🥰
Bireylulmeselesi02 Thebabyy evet olabilir dediğiniz benim önceden yaptırdığım sayfa kapanmış ne yazık ki ya 🙄
Bireylulmeselesi02 Beyziikoo Bahçede hep yapıyıruz onu ya sıkıldım artık🙄🤣kız ikizleri kime bırakacam de hele 🤣nasıl yok kız şaka yapıyorsun 😬
Beyziikoo Bireylulmeselesi02 Kayınvaliden bakamaz mı kuzum olmadı o canavarlarla git ay bilemedim yaa 😂😂 Bizim buralarda var da sana çok uzak işte 🙈 Valla yok kuzum 2018den beri kullanmıyorum 😬😬
alinaannee Bireylulmeselesi02 o ikizleri bana ver yaa 🌸🌸🌸çok istiyorum ikiz bebek 😍 inşallah gönlünüze göre bulursunuz 🧚♀️ Şöyle de olabilir hoş bir simokin tarzı bir şey erkeğe güzel prenses gibi elbise kıza . Balonlar süsler çok renkli olabilir