ikizannesii01 Yusracar24 hayır Mardin de. Burada elektrik pahalı çünkü Allah’ın cezaları kaçak elektrik kullanıyorlar. Geçen ay da aşırı sıcaktı evlerinde 3 klima çalıştırırlar. Ben tek klima 903 TL ödeyeceğim. Yavrularımın hakkı ailemin hakkı haram zıkkım zehir olsun kullananlara. Ayrıca belirtmek istiyorum 200 TL ye yakını sırf vergi 🤬
Narin9 anne0666 sen evinde gibi hisseye diye sana fatura yazıyorlar😂bize kullandığımız halde 50 60 geliyo çok saçma evde olmadığını halde fatura gelmesi
Hediyemmm Narin9 bizimde asagi kata 97 yukariya 43 bu iki aydr evde durmuyoruz dogru duzgun niye bu kdr geldi anlamadik yarisu gelirdi normalde iki kati geldi
Narin9 Ummuhanbilge nee yok artık mümkün değil ya. Herşeyi açık bırakıp gittiniz galiba 🤦♀️nasıl olur gerçekten
Yusracar24 Narin9 Allah yardımcınız olsun bana 95 geldi 10 gündür evde yokum tek fişte olan elektroniğim buzdolabım 😒 95 bile çokken sizin faturalar akıllara zarar 😒😞
Narin9 Yusracar24 hiç sorma canım ya adalet mi bu ya haksızlık resmen günah ya günah böyle şey olur mu herkse çok fazla gelmiş ve bunun yarısı vergi zaten
Melis84 Narin9 klimalar epeyce yakıyor maalesef. Bizde 2 klima 24 saat açık. 3. Klima da günde en az 5 saat çalışıyor. Antalya’da başka türlü de yaşanmıyor ki😔
Narin9 Esra09 bide şu pandemide yapılacak şeymi Allahtan korksunlar ya 1 2 yardım yaptılar misliyle aldılar
Seldasyr Bana 90 gelir hep yada 100 , ütü az yaparım sadece eşimin kıyafetlerini fırın nadir çalışır ama Bulaşık çamaşır televizyon hep açık
Narin9 Seldasyr bende çok çok az ütü yaparım klima çok açtık bu ay fırında bizde nadir çalışır bulaşık 2 günde 1 çamaşır ne zman olursa 2 3 günde bir çalışır
Cagla1805 700 TL geldi 😔2 klima biri gece açık yatak odasında biri gündüz açık oturma odasında eşim çıldırdı 😂 ama yapacak bişey yok memleket pahalı
Narin9 Cagla1805 gerçekten çok sıcak ama 700 yine çok bizim salonda var orda yatıyoruz açıyoruz sıcak olunca ama serinse pencereyi açıyoruz
Narin9 harley kesinlikle öyle biz 200 250 hadi 300 gelir dedik ama 425 ne şok olduk herkse çok fazla gelmiş çoğu şükredin demiş eşim iyi gelmiş size diye 🙄
Cascas19 Narin9 sizin gene iyi 2 3 tanıdığıma 600 küsürler gelmiş 🤦🏻♀️ ama olsun. Eqonomimiz çoh eyi!
ant331 Narin9 10 gün evde yoktum. Klimayı yandım ama az çalıştırdım sonuç 200 TL. Komsum hiç kapatmaz hep evdeydi ona 680 TL gelmiş.
Balbebek_Egemen Narin9 sanırım santral sizin eve kurulmuş o fatura nedir ya valla artık sömürününde sömürüsü gerçi 1 aydır evde yokuz 150 falanda bize gelmiş
Narin9 Balbebek_Egemen 1 aydır evde olmayıpm150 tl mi😳sanrım hırsız gelmiş sizin eve takılmış bir ay😂. Yaşadığımız yerde kaçak elektrik çok fazla. Trafolar hep arızalı 🤦♀️
Narin9 Beyziikoo hadi biz neyse de çalışmayan insanlar asgari ücrette çalışanlar napacak yazık günah değil mi onlara 😔
Sgz Narin9 valla bizde bayram dolayısıyla evde değildik 10 gün kadar faturamiz buna ragmen 2 katı geldi herhalde evde olsaydık 4 katı gelirdi😬 şikayet ettik faturayı da daha ödemedik dönüş bekliyoruz 🤦🏼♀️
Narin9 Sgz inşallah bi sonuç alırsınız. Size fatura geldi mi yoksa telfondan mı öğrendiniz vize fatura gelmedi