Dmrcnn bir_pasa_annesi bnu ilk defa duyuyorum sanrm nerede yaşıyorsunuz yani 30tl geliyorsa kdvsi sayaç okuma b delini flnda cıkarırsa 5tl fln elektrik harcıyorsunuz biraz enteresan
bir_pasa_annesi EsraArslan4525 hani beni tanımıyor etmiyor nasıl kaçak diyo anlamıyorum kul hakkı ya ben bu dünyada hadi kaçak kullandım bu dünyanın öbür dünyası da var
EsraArslan4525 bir_pasa_annesi ayni seyi söyleyip duruyorum bende yok diyor illa kaçak kullanıyormuşum bende
bikerem bir_pasa_annesi paylasabilir misiniz faturanin gorselini,size farkli bize farklimi okuma bedi merak ettim
bir_pasa_annesi [silindi] 😂😂😂8 Şubat sen nerden cnm bende buzdolabı TV mikrodalga davul fırın elektrikli süpürge camasır bulaşık makinesi ketıl hepsi de var kullanırım sakın sende deme kaçak kullanıyon diye 😁
[silindi] bir_pasa_annesi ben güneykentteyim şelaleye yakınım yaaa nasıl o kadar da şey kullanıyorsun ama 😂 ben hiç bişey kullanmıyorum düşün 😭🙈
Dmrcnn bir_pasa_annesi yok orası sizin bileceğiniz iş bni ilgilendirmezde bn şaşırdım bnmde eşimin teyzeleri ve kuzenleri var orada sordum gercekten 100ün altını hiç görmedik diyorlar baya şanslısınız
Miskokulu2 Narin9 bizde 430 TL gelmiş kışın bile gece gündüz açıktı 200 TL gelirdi.önceki ay 200 küsür geldi. Soygun resmen haram olsun. %15zammm😡😡😡😡
umudum_var2 Narin9 evde olmadığımız halde köye gittiğimiz halde 185 lira gelmiş 5 gün evdeydik sadece
bir_pasa_annesi EsraArslan4525 ne bileyim cnm ya inandırmak zorunda değiliz daha fatura resmi istiyorlar benden
bikerem bir_pasa_annesi cok tesekkur ederim,hani merak ediyorum neden bize farkli tarife mi uygulaniyor diye
EsraArslan4525 bir_pasa_annesi bence boşverin kimseyi ikna etmek zorunda değiliz çok şükür Allah korkumuz var
Zeynepalya_ve_annesi EsraArslan4525 bizi ailemiz haram yeme vergini ver haksizliga karsi sesini cikart ortak olma diye yetistirdi on yargili degilim dogruları soyluyorum olani soyluyorum