Narin9 EsraArslan4525 herşeyin hesabını kesiyorlar. Kullanmadığımız köprünün vergisini veriyoruz. Sen düşün
Narin9 Mom626363 benim kayınbabam gile de 300 400 arası gelirdi 650 gelmiş adamın aldığı maaş 2000 tl zaten
Yusufum02 Narin9 benimde karşı komşuma 480 gelmiş bizede 180 ama bizim ki küçük kılıma onlarınki 24 lük
bir_pasa_annesi Zeynepalya_ve_annesi 17 20 gelmesi eski evimdeykendi cnm buraya geldim 30 dan fazla gelmedi sadece bu ay geldi
Zeynepalya_ve_annesi bir_pasa_annesi nerde olursa olsun 30 tl olması imkan yok ya kacak kullaniyorsunuz yada 3vde hicbisey kullanmiyorsunuz 38 tl zaten okuma bedeli
Dmrcnn bir_pasa_annesi bnu ilk defa duyuyorum sanrm nerede yaşıyorsunuz yani 30tl geliyorsa kdvsi sayaç okuma b delini flnda cıkarırsa 5tl fln elektrik harcıyorsunuz biraz enteresan
bir_pasa_annesi Zeynepalya_ve_annesi asla kaçak değil günahtır kuzum bu dünyanın öbür dünyası da var hadi ben kaçak kullandım babama da 65 70 civarı geliyor o benden daha çok kullanıyor oda mı kaçak
[silindi] bir_pasa_annesi hangi mah bnde Antep’teyim evde olmadığım halde bir tek buzdolabı fişi takılı 80 geldi söyle sizin oraya taşınayım 😂
Zeynepalya_ve_annesi bir_pasa_annesi bilemiyorum gunah sizin gunahiniz şuanki elektrik zamlariyla beraber imkanı yok zaten 20 30 60 70 gelmesini evde ketıl elektrikli sohben klima çaycı kullanmazsanız bile en az 70 tl fatura gelir soyl3diginiz utopik rakamlar
EsraArslan4525 bir_pasa_annesi bu hanım efendiye kalırsa kime az geliyorsa hepsi kaçak ne yazık ne ayıp
EsraArslan4525 Zeynepalya_ve_annesi Neden öyle düşünüyorsunuz ki az gelince illa kaçak mı olması lazım ben İstanbul da oturuyorum ki öyle bi şehirde hersey iki kat daha pahalı bana 30 ile 70 arası gelir bende mi kaçak kullanıyorum
Zeynepalya_ve_annesi EsraArslan4525 az gelemez ya evde hicbirsey calistirmicaksiniz yada kacak kullaniyorsunuz belki sizinde haberiniz yok kacak kullandiginjzdan 5 sene once bende elektrige 50-60 arası oduyordum ama 5 sene once elektrgin kilovatı 35 kurustu suan 1.15 tl