Tugceasel16 Merhaba hanımlar 27 gün önce doğum yaptım dikişlerim hala düşmedi acaba kaynamadi da düşmedi yoksa daha düşer mi 🤔
senaa5497 Tugceasel16 benim 40 güne kadar düşmeyen vardı canım korkma nemli kaldığı için hemen düşmüyor
fatimas27 Tugceasel16 canim benim 50 gun sürdü sen güzelce tendiriodi ni sür orayı kuru tutmaya dikkat et
elifineylulu Tugceasel16 Her lavobadan sonra kuru tutmaya dikkat et canım benimkiler de tamamen 1 ay geçince düşmüştü doktor kontrolünde herhangi bir sıkıntı gormediyse düşer merak etme
Tugceasel16 elifineylulu bir sıkıntı yok dedi doktorum sadece düşmedi aklıma takılıp duruyor hep kuru tutuyorum
elifineylulu Tugceasel16 O zaman daha zamanı var demekki canım benim 5 dikisin 4 tanesi 1 ayda düştü bir tanesi kırk çıkana kadar düşmedi mesela
Mora Tugceasel16 benim 35. Gün doktor kontrolü oldu orda bile vardı bazıları doktor kendi aldı dikişlerin bazılarını, kaynamış oluyor ama sıkıntı yok demişti
Mora Tugceasel16 onlar iplikler canım dikiş ipi sert oluyor kaynamıştır büyük ihtimalle zaten 40 kontrolü var bunun için işte dikişlere bakıyor ultrason yapıyor ve smear testi yapıyor
Selin93 Tugceasel16 32. Gunde dusmustu dikislerim canim. Pansumandan sonra fon makinasi ile kurutmani tavsiye ederim. Doktorum nemli birakmamaya calis demisti. Gecmis olsun😊