denizzzz95 Az önce aşılarımızı vurulduk çok ağladı oğlum😓Hemen uyudu.Calpol aldık ateşi çıkarsa vereceğiz.Bakalım takipteyim 🙏Tecrübelerimizi yazarım😇
ecemeric denizzzz95 ben de çok endiselenmistim doğrusu. Ama hiçbir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Sık sık ateşini kontrol ettim. Güzel bir şekilde atlattık. Umarım sizin de öyle olur 😇
Cemreninannesi11 denizzzz95 bnm kızım 2 gün çok huysuzdu ve o kadar çok ağlamıştı ki aşı olunca bir saat ağlaması sürdü resmen ateşi 37.8 oldu calpol verdim 12 saat arayla 2 kere sadece sadece zıbın giydirdim ve odasının camını açık bıraktım temiz hava gelsin diye ayağına çorap falan giydirmemiştim malum zaten havalar çok sıcak
Sultiii Hiç bir şey olmadı yeni dönem aşılar da çok ateş olmuyor zaten içinizi rahat tutun mis gibi geçcek❤️🌹
denizzzz95 ecemeric inşallah🙏Şimdilik sık sık uyuyor kolunu falan rahat kaldırıyor ateşine sürekli bakıyorum.Normalde kan alınırken bile bir kez ağlamadı oğlum diğer aşılarında da hiç gıkı çıkmadı bugün çok ağladı içim gitti.En korktuğum şey ateş dediğiniz gibi inşallah yaşamayız😇
Rozalinda Bizde ateş oldu gece boyu uyumadım. Çıplak yattı bebek.hatta üç aşıyı bi anda neden yaparlar ki diye saydırmıştım baya bi😅 Calpol yerine fitil de hazırda bulundurun. Gece lazım olursa vermesi kolay olur.
selma001 Bizim ki epey sıkıntılı geçti yavrum kolunu bile kaldıramamıştı sürekli ateşi çıkıyordu calpol verdik sanırım alerji yaptı her yeri benek benek olmuştu üç gün boyunca ne çekmiştim ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
denizzzz95 melike54 Ateş olmadığı sürece verilmemesi gerekiyormuş veren annelerimizde var tabiki bende takipteyim😇
Aselinannesi0655 3 de degilde 4. Ay aşısı beni mahfetti 2 gün agrısı oldu bacagını oynatamadı hep böyle mayışıktı o agladı ben agladım ne tuhaf şey bu annelik.
denizzzz95 Tuceeee hem çorap hem patikli alt fazla bence kapri tarzı bişi giydirip çorap giydirebilirsiniz ama havalar sıcak ben çorap giydirmedim akşamları giydiriyordum
Cemreninannesi11 Tuceeee bulunduğunuz yerin sıcaklığı çok ise eviniz sıcaksa sadece zıbın ve çorap giydirebilirsiniz bn uyurken ince müslinle örtüyorum üzerini sadece onun harici gece bile kısa kol zıbınla uyuyor kızım
LinaBuse Tuceeee benim kızım 20 günlüktü badiyle dolaşıyordu şimdi 3 buçuk aylığız atletle dolaşıyor uyurken bile üstünü örtüyorum sinir olup ayaklarıyla atıyo örtüyü sana nasıl sıcak geliyorsa sen nasıl giyiniyorsan öyle giydir bence
Minikmercimek Tuceeee 1 aylık olana kadar sizin giyindiginizden bir kat fazla 1 aylıktan sonra siz nasıl giyiniyorsaniz oda öyle giyinmeli çok bunalır fazla sıcaktansa rahatsız olur yoksa ben istanbulda oturuyorum çok sıcak 3 aylık kızım tek Zibinla duruyor corap bile giydirmiyorum
ecemeric denizzzz95 benimki de o gün çok sık uyumuştu. Umarım güzel bir şekilde atlatır minik kuzu. Rabbim sağlık versin her birine ❤️