B007 canım o alerji uzmanı dogru söylemiş her mukus alerji belirtisi degilmiş kan olacak oda ceviz buyuklugunde birden fazla görürsen bende gittim aynısını söyledi alerji uzmanı deri testi kaka tahlili yok dedi sana dediklerini dedi eve git ve ye süt ve süt ürünlerini ne istersen dedi gıdadan yoksun bırakma dedi aylık kontrolu ve alerji uzman sınucları için kendi dokt gittim tatmin olmadı yok su yok bu bende hiççç kafa bulandırmadım o prof alerji uzmanına guvendim bana prebiyotik damla verdi aynı zamanda gaz ilaçı onu kullanıyorım cilt kremleri harici bagısıklık için işte gaz ise hiç belli olmaz bunun ay ile alakası yok ilk 3 ay hiçç gaz sıkıntısı cekmedik ama duru 4 aya girdi gaz şikayetleriyle tanıstık bazı bebekler 6 aya kadar surermıs o doktor yanlıs soylemis size yediklerine dikkat et kimyon ve yemeklerine atıcagın 1 kesme şeker bebege gaz gecmesini engellicek mutlaka her yemege at gaz yapıcak seylerden uzaklas bir sıüre rahatlasn uykuya dalamama hala ugrasıyorım gecenin kaçı yeni salla salla bir kaldık gecicek inşallah 🤷♀️