pamuksekerinannesii Mavi2021 2. Dozumu oldum bugün biontech emziren anneler için aşının yapılma zorunluluğu yok bi kantılama olmasada kişiye bırakıyorlar bir sorun oladabilir diyorlar fakat ben daha birşey yaşamadım herkeste farklı sanırım
Filizvardar Mavi2021 canım bende dün ilk dozu vuruldum bebeğim 5 aylık emziriyorum şuana kadar bir sorunla karşılaşmadık şükür yediğin besinden kaynaklı olabilir.
Mavi2021 Filizvardar Çok teşekkür ederim peki bebeğin ishal olduğunu nasıl anlayabiliriz 4 kere kaka yaptı ishal mıdır normal midir sizce ?
Filizvardar Mavi2021 rica ederim ne demek. Canım mesela normal de kaç kere yapıyor en fazla?? bence 3 aylık bebek için günde 3 4 kere kaka normal geliyor açıkçası çok mu sulu peki? Benim kızım 5 aylık günde 2 yada 3 bazen 1 bile oluyo ama biraz havalar sıcak bi terliyo bi serin oluyor bazen ishal gibi sulu kakamızda olabiliyor.
Filizvardar Minikyavrum75 canım merhaba bende senin gibi çok kararsızdım. Kızım 5 aylık ve doktoruna sordum olmalımıyım diye kızımın doktoru da ben öneriyorum hasta olmayı mı tercih edersin yoksa aşı olmayı mı dedi ben de bi anlık karar verip dün ilk dozumu biontech vuruldum. Gerçekten insan kararsız kalıyo ama kalabalık ortama girmek zorunda kalıyoruz düğünlerimiz oluyo vs bu yüzden ben olmayı tercih ettim sağlığımız açısından çok şükür şuana kadar kol ağrısından başka bişey yaşamadım
Mavi2021 Filizvardar Normalde 2 kere yapardı aşırı sulu değil ama anne sütü olduğu için cıvık ayıptır söylemesi ama hem böyleydi sadece bugün aşırı gaz çıkarıp 4 kere kaka yapınca biri de yeşil olunca aşıdan sonraya da denk gelince pinpiriklendim sanirim
Filizvardar Mavi2021 yok yok içinizi ferah tutun biz anneler böyle çok pimpiriğiz gerçekten bişey oldu mı hemen telaş yapıyoruz ilk bebeğiniz sanırım benimde ilk bebeğim anlayabiliyorum sizi 🙈☺️☺️ bazen bizim de yeşil olabiliyor dediğim gibi sulu olabiliyor sütümüz bizim yediğimiz besinlere göre oluyor bence bebekte kaka değişebiliyo.
Mavi2021 Filizvardar Aynen ilk bebeğim 😂ah sormayin gerçekten ucan sinekten nem kapıyorum biraz daha rahat olmak gerekiyor sanırım tekrar çok teşekkür ederim 🙏🏻
ikicocukannesi_bilge Tatlı bir şey yemis olabilir misiniz tatlı yedigimizd bebeklerin kakası yeşil olur, yeşil kakada mukus veyahutta kan yoksa tek başına anlamsizdir
Mavi2021 ikicocukannesi_bilge Tatlı çok yiyen birisiyim ama o gün ekstra starbucktan kahve alıp içine tatlandırıcı koymustum şuan siz diyince aklıma geldi o da yapmış olabilir haklısınız çok teşekkür ederim 🙏🏻