Zeynepalya_ve_annesi Ayseee27 evet kahvalti icin tahin pekmez biskuvi yada ekmek peynir yumurta atom cerez hepsinu karisitiryorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ozcskrl Geçmiş olsun. Bizde sadece ağzında yaralar var keşke ağzında olmasaydı. Çok ağlıyor aç bir şey yiyemiyor. Çok zor. 😟 Ateş ne zaman yükselmedi?
Ozcskrl AyPerisiVeGokPrensininAnnesi cok tskler. Agız yarasında karadut surubunu verdiğimde cok aglıyodu 1 dk kadar sanıyorum yakıyo ama agız yaraları kısa sürede iyileşti. Ateş tam üç gün sürdü.
Mavilimtrak Zeynepalya_ve_annesi boyu çok üzüyor diye doktorun vermeyin dediği şey ne acaba anlayamadım da tekrar yazabilir misiniz?
Zeynepalya_ve_annesi Mavilimtrak Kalsiyum iceren herseyi kisitli ver dedi mesela sut yogurt ceviz findik badem kasar peyniri normal peynir
Mavilimtrak Zeynepalya_ve_annesi teşekkür ederim ya benim bebeğim birz minyonda bunları kullanırım inşallah ek gidaya geçtiğimizde
busraaldemir1485 Hellolo valla benimki 20 günlük ben bir haftadır yapıyorum dokunmadi ayrıca yengem iki yeğenime de hep yaptı şükür dokunmadı dokunan daha görmedim ben